Jelena Karleuša navodno je optužila svog supruga za nasilje u porodici.

Naime, fudbaler Duško Tošić navodno je ošamario Jelenu na Božić pred rodbinom u njihovoj vili na Dedinju. Pop diva je odbila medicinsku pomoć, a ispred vile je viđena policija.

Nakon incidenta ispred Jelenine i Duškove vile je viđena policija
Kurir/Ana Denda 

Trenutno domaći i regionalni mediju bruje o drami Jelene Karleuše, a mnogi se ne sećaju kako je započela njihova romansa.

Ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića, tada mladog reprezentativca Srbije i fudbalera francuskog Sošoa, saznali smo u avgustu 2006. godine, kada je obelodanjeno da su srećno zaljubljeni.

Jelena i Duško započeli su vezu 2006. godine.
Instagram 

Samo mesec dana nakon što je okončala osmomesečnu vezu sa beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelena Karleuša pala je na šarm Duška Tošića, pisalo se tada, kao i da je fudbaler „danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi“.

Duško Tošić bio je uporan da osvoji Jelenu.
inastagram 

Već na samom početku veze, par je provodio svaki slobodan trenutak zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Munbelijaru, gde je Duško tada stanovao.

Štaviše, pevačica je viđena kako u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože prati jedan meč, a pisalo se i da je Duško toliko zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku.

Duško je iznamljivao privatne avione kako bi na dan video Jelenu.
inastagram 

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.

"Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču", rekla je JK jednom prilikom.

Jelena u Duško u braku su 15 godina.
inastagram 

Duško nije lako odustajao, a uvek joj je bio ogromna podrška.

"On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.”

Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde", ispričala je Jelena.

Dve godine kasnije, njih dvoje su se venčali, a ubrzo su stigle i njihove ćerke Atina i Nika.

Zajedno su prošli mnoge izazove, a uprkos svemu, ostali su zajedno. Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznala je jednom prilikom da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je pevačica nedavno.

Jelena je optužila Duška za porodično nasilje.
ATA Images/Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!