Kako domaći mediji prenose Jelena Karleuša navodno je svog supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici. 

Duško je pevačici navodno udario šamar, piše Kurir. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu.

Jelena ne želi da daje izjave, zbog čega će navodno svi morati zajedno u stanicu.

Dežurni zamenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o evntualnom nasilju u porodici.

Na licu mesta ovaj događaj su potvrdili svedoci koji su bili u kući, tačnije rodbina.

Jelena je Duška prijavila jer ju je navodno ošamario i pljunuo.
Instagram 

Jelena Karleuša je prijavila suprug Duška Tošića da ju je ošamario, a pevačica je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila je da ode u policijsku stanicu kako bi dala izjavu.

Pevačica je odbila medicinsku pomoć.
Kurir/Ana Denda 

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Jelena se 2008. godine udala za Duška, a u braku su dobili dve ćerke
ATA Images 

Jelena i Duško jednom drugom su 2008. godine zakleli na večnu ljubav, kada je JK već imala status zvezde, a Duško je tek započinjao fudbalsku karijeru.

Godine su im donele najveće blago, dve ćerke Niku i Atinu, ali i brojne izazove i velike gubitke - Dušku je preminio otac, a Jeleni majka Divna. Uprkos svemu, ostali su zajedno, a Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznaje da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je pevačica nedavno.

Jelena je nedavno pričala kako se borila za njen i Duškov brak.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!