Nakon što je Jelena Karleuša prijavila policiji svog supruga zbog porodičnog nasilja, svi su sa nestrpljenjem očekivali njeno prvo javljanje.

Pevačica je u međuvremenu podelila fotografiju sa majkom divnom zbog čega je svima jasno koliko joj je teško zbog svega što se dešava, a sada se prvi put oglasila na Instagramu konkretnijom objavom i poslala svima moćnu poruku.

Jelena je podelila snimak sa novogodišnjeg nastupa, kada se spuštala u velikoj kugli na binu, a u pozadini su se čule reči:

"Bolje da pripazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima".

Iako Jelena ne želi da daje izjave, ovim potezom je više nego jasno poručila da se vraća jača nego ikad.

Podsetimo, 7. januara, Duško Tošić navodno je pevačici udario šamar, a ona je odbila medicinsku pomoć. Takođe, nije želela da podnese prijavu protiv svog supruga. Tošić je kasnije potvrdio da je došlo do svađe između njega i Karleuše, ali je demantovao da je došlo do nasilja.

Jelena Karleuša prijavila je Duška Tošića za nasilno ponašanje.
ATA Images/Antonio Ahel 

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Ovo nije prvi put da je Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilno ponašanje.
Instagram 

Jelena je u braku sa Duškom od 2008. godine, a tokom godina dobili su dve ćerke - Atinu i Niku. A nedavno je priznala da se ona, baš kao i sve druge žene zalagala da brak opstane.

"Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje", rekla je pevačica nedavno.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!