Pevačica Jelena Karleuša je svog supruga bivšeg fudbalera Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, nekoliko časova posle drame, JK je podelila i fotografiju na svom Instagram profilu.

Naime, Jelena je postavila fotografiju na kojoj je sa majkom Divnom Karleušom koja joj je bila neizmerna podrška tokom života.

Pevačica je bila veoma vezana za mamu, koju je izgubila pre tri godine posle teške bolesti. Jelena je velike praznike uvek provodila s majkom i porodicom, a ovom slikom istakla koliko joj Divna nedostaje.

Divna je uvek bila velika podrška ćerki Jeleni.
Instagram 

Podsetimo, Jelena Karleuša je Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, nakon čega je fudbaleru izrečena zabrana prilaska 48 sati.

Njegovi advokati su u izjavi za Kurir istakli da Duško nije nasrnuo na Jelenu, kao i da nije kriv, a nakon toga Tošić je istakao da se jesu posvađali, ali da nije digao ruku na Jelenu.

Duško je priznao da se posvađao s Jelenom, ali ističe da je nije udario.
Instagram 

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Karleuša je pre dve godine rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. JK se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Jelena je u popodnevnim časovima prijavila supruga za nasilje u porodici.
ATA Images/Antonio Ahel