Nakon što je prema navodima medija izbila svađa između Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića, tokom koje ju je navodno ošamario, fudbaler je saslušan u policijskoj stanici.

Kako Kurir otkriva, Tošić je inspektorima u policijskoj stanici Savski venac gde je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - rekao je Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Duško Tošić negira da je udario Jelenu.
inastagram 

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

- Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše - rekao je Perović kratko za pomenuti mediji.

Podsetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pevačice.

Nakon sukoba isred vile Jelene Karleuša ubrzo je došla polocija.
Kurir/Ana Denda 

Navodno, Jelena je odbila da ode na lekarski pregled ali i da dođe u stanicu i da izjavu. Jelena i Duško su u ljubavi 15 godina, a tokom braka su dobili dve ćerke Atinu i Niku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!