Sigurni smo da ste barem jednom pomislili kako bi izgledalo da radite za omiljenu muzičku ili filmsku zvezdu, međutim, dok za neke bivši radnici govore da su grozni poslodavci, kao što je u slučaju, primera radi, Kajli Džener ili Kortni Kardašijan, drugi priznaju sami da nisu uvek bili najbolje gazde svojim zaposlenima.

Zato je i veliko iznenađenje kada se pročulo da je, kada je domaća scena u pitanju, Emina Jahović i te kako stroga prema svojim radnicima, te da su i za najmanje greške dobijali otkaze.

Kako je pevačica rekla za Informer, više nije takva osoba, a upravo ju je pandemija korona virusa naterala da se promeni i razmisli o svojim postupcima, te da postane bolja osoba prema drugima.

Emina Jahović priznala je da nije uvek bila prijatna prema svojim radnicima.
Instagram 

- Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge - započela je pevačica.

Emina Jahović tvrdi da ju je korona naučila da bude ljubaznija prema drugima.
screenshoot/instagram 

- Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego - rekla je Emina.

Emina Jahović kaže da su radnici dobijali otkaz samo ako je popreko pogledaju.
Instagram 

Podsetimo, Emina je do nedavno bila i u centru skandala zbog neplaćenih alimentacija bivšeg supruga, ali su na kraju ipak uspeli da srede sve probleme.

- Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome - istakla je Emina nedavno.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!