Ukoliko ne možete da zamislite da dobijete otkaz zato što ste spremili smuti koji je za nijansu hladniji nego što bi trebalo ili zato što niste složili garderobu pod uglom od 90 stepeni, zaposleni kod sestara Kardašijan mogu.

Zahvaljujući čitavom timu koji radi za nju, Kim Kardašijan postiže sve ono što se od nje zahteva: da uvek dobro izgleda, iznese neviđene modne kombinacije i pojavi se na svakom spektakularnom događaju.

Ipak, da li uopšte možete da naslutite koliko je ova rijaliti zvezda stroga kada je reč o zadacima njenog tima?

Sestre Kardašijan važe za loše poslodavce
Instagram 

Kuvarice, spremačice, dadilje i asistentkinje moraju da se pridržavaju pravila koja Kim zahteva, a sigurni smo da ćete se složiti da nisu ni malo laka.

Obuka za garderober

Ovu aktivnost od svojih zaposlenih zahteva Kim Kardašijan. I ne, to nije obično slaganje, jer za slaganje njene garderobe potrebno je proći posebnu obuku. Kim se kune u svoje modno carstvo i ne može da dozvoli da to radi bilo ko.

Svaki rukav modnih komada Kim Kardašijan mora da bude složen pod uglom od 90 stepeni.
Instagram 

Njen zahtev je da sve bude složeno kada se vrati sa nekog događaja, a budući da dnevno promeni deset odevnih kombinacija, njeni zaposleni moraju da joj dodaju, oblače je, slažu, vraćaju na mesto i slično.

Takođe, Kim je najvažnije da su rukavi određenih modnih komada složeni pod konac, a ukoliko to nije ispoštovano ili joj se jednostavno ne dopada kako stoje rukavi koje zatekne, zaposleni dobija otkaz.

Garderober sestara Kardašijan mora da bude složen pod konac.
Instagram 

Zabranjeno buđenje

Zaposleni kod Kim znaju da je osnovno pravilo da ne smeju da je probude šta god da se dešava, čak i ako deca plaču. Kim je istakla da je razlog ovog pravila to što joj buđenje remeti san, a to, kako kaže, "znatno utiče na lepotu".

Ona želi da svakog dana bude odmorna i sveža, a za decu su odgovorne dadilje. To takođe važi i za njene asistentkinje koje će biti sankcionisane ukoliko let kasni ili ukoliko automobil nije stigao na vreme.

U to spada i sve ostalo što možete da zamislite, a da zapravo ne zavisi od samih zaposlenih.

Smuti pre zore

Ni Kajli Džener nije ništa manje strožija od svoje sestre Kim. Ona zahteva da joj se svako jutro, pre zore, donese smuti u spavaću sobu, za koji je zadužena njena asistentkinja. Ukoliko je malo hladniji nego što bi trebalo, Kajli odbija da pije.

Ukoliko Kajli dobije hladniji smuti, odbija da pije i njena asistentkinja dobija otkaz.
Instagram 

Zbog toga njena asistentkinja dobija veliki minus u obavljanju svog posla. Kada je jedna od njenih zaposlenih dala otkaz, spekulisalo se da je glavni razlog takve odluke zapravo želja da sama postane popularna na Instagramu.

Zaposleni moraju biti u senci

Budući da se svaki korak porodice Kardašijan prati u stopu, oni su uvek okruženi mnogobrojnim paparacima. Čim se pojave na javnoj površini, nastaje mnogo fotografija svetskih medija.

Kim Kardašijan mora da bude u sredini na svim fotografijama.
Shutterstock 

Kim zahteva da zaposleni uvek budu u njenoj senci, pa se samim tim ne smeju pojaviti pored ili ispred nje. Razlog ovog pravila je da Kim mora biti u centru pažnje, prvom kadru i planu na svakoj fotografiji.

Testiranje šminke na spremačicama

Kajli Džener svoje ruževe testira na ruci svoje spremačice. Jednom prilikom je izjavila da ona ima "izuzetno dobru ruku" za to, kao i da je "jako fina jer samo sedne, ćuti i pusti je da joj šara šta želi".

Kajli Džener boje svoje kozmetike testira na spremačicama.
Instagram 

Možda bi dobila otkaz ukoliko bi rekla išta suprotno? Nije isključivo.

Nakit je strogo zabranjen

Niko od zaposlenih ne sme na sebi imati minđuše, ogrlicu, narukvice. Kim Kardašijan je 2016. godine opljačkana, nestao je nakit i od tada je postavljeno ovo pravilo. Ni ona sama više ne nosi nakit.

Otkako je opljačkana, Kim je zabranila zaposlenima da nose nakit.
Instagram 

- Provalnici su upali u moj apartman, hteli su moj prsten i moj nakit i ja sam im sve dala bez pogovora, nisam oklevala. Onda su me vezali, stavili su mi lepljivu traku oko usta, ruku i nogu. To je bio najstrašniji trenutak u mom životu!

Samo sam pomislila: "Sada ću umreti!". Bukvalno sam se spremala za trenutak kada će da upere pištolj u mene i da me ubiju. Tih 10 minuta su promenili ceo moj život - rekla je Kim jednom prilikom.

Od brzine zavisiš

Bivši radnici Spatz Laboratorija u kojima se proizvode proizvodi iz kozmetičke linije "Kylie cosmetics" otkrili su stravične uslove u kojima su radili. Morali su da rade u potpunoj tišini dok su se okolo šetale Kajli i Kris, a morali su da izbace od 1.000 do 1.200 proizvoda dnevno.

Kajli Džener zahteva brzinu prilikom proizvodnje karmina.
Instagram 

- Nadzornici, koje sam tamo imala, odvratno su se ponašali prema nama i ponižavali su nas javno. Sve je moralo da bude savršeno napravljeno i ako ne, bacili bi vam to u lice kao smeće.

Ako ne biste radili dovoljno brzo, automatski biste dobili otkaz - rekla je jedna od radnica i dodala da je često išla u kupatilo da plače, a da je cela obuka bila jedva 5 minuta.

Sestre Kardašijan važe za najstrožije poslodavce ikada.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!