U septembru ove godine pojavila se vest da lepa 41-godišnja glumica Olivija Mun čeka svoje prvo dete sa problematičnim komičarem, 39-godišnjim Džonom Mulanijem.

Glumica, koja je najpoznatija po ulogama u hit filmovima "X-Men: Apocalypse" i "Iron Man 2", skrivala je trudnoću do poslednjeg trenutka.

Olivija Mun je krila trudnoću do poslednjeg momenta jer je njen partner još uvek oženjen.
LESE/shotbyNyP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je otkrila da je veoma uzbuđena zbog drugog stanja, kao i da joj veliku podršku pruža Džon, da čeka dete skrivala je mesecima, a sada je na svet donela dečaka, piše Story.hr. Srećnu vest je objavila na svom Instagramu gde je pokazala kako izgleda njen naslednik kojem je dala ime Malkolm Hiep.

Inače, vest o trudnoći u emisiji "Late Night Show" otkrio je upravo komičar čiji je prljavi veš odmah isplivao na površinu.

Uz to što je poznata njegova borba sa zavisnošću od narkotika i alkohola, mnogo se pisalo i o njegovom turbulentnom braku s bivšom suprugom Anom Meri Tendler. Međutim, onda se saznalo da njegova bivša uopšte nije bivša, a komičar je tada izjavio da će učiniti sve što može da se razvod ubrza.

Olivija Mun je komičara upoznala dok je on bio na odvikavanju od narkotika.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Džon želi da se što brže razvede kako bi očuvao svoju i reputaciju svoje partnerke. Ne želi da se o Oliviji priča kao o ženi koja uništava brakove - rekao je izvor za svetske medije.

Džon i njegova supruga razvod su pokrenuli u februaru ove godine za vreme njegove poslednje rehabilitacije, a u maju se saznalo da se viđa s lepom Olivijom.

Džon Mulani tvrdi da želi što pre da se razvede, iako se to još uvek nije dogodilo.
Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Mnogo toga se desilo u ovoj godini. Prošlog septembra sam završio na odvikavanju, izašao u oktobru, preselio se iz kuće u kojoj sam živeo sa bivšom suprugom, bio voditelj "Saturday Night Live-a" na Noć veštica, ponovno konzumirao droge nakon show-a i ponovno završio na odvikavanju ovoga puta na dva meseca, izašao sam u februaru - rekao je komičar u septemrbu ove godine.

- Zatim sam u proleće otišao u Los Anđeles i sreo prelepu ženu Oliviju. Ona me je upoznala odmah nakon rehabilitacije te sam zaista imao sreće što sam je sreo - zaključio je komičar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!