Prve dve epizode serije "And just like that" pokrenule su lavinu komentara nakon premijere na društvenim mrežama i svi bruje o nastavku priče kultnog "Seksa i grada".

Sara Džesika Parker, koja je odglumela glavni lik Keri Bredšo, u Njujorku pojavila se u društvu supruga Metjua Broderika i sina Džejsma, a američki mediji ne prestaju da komentarišu da je Džejsm izrastao u zgodnog mladića.

Glumački par pred oltar je stao 1997., godinu dana pre nego što se na malim ekranima emitiovala prva spizoda "Seksa i grada".

Sara Džesika Parker na premijeri U njujorku sa mužem i sinom.
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Početkom novog milenijuma par je odlučio da proši svoju porodicu, a 2002. godine na svet je došao njihov sin Džejms Broderik.

U to vreme Sara je snimala popularnu seriju, a producenti su uspešno sakrili njenu trudnoću.

Slavna glumica nikada nije skrivala koliko je povezana sa serijom i Keri koju je toliko dugo godina glumila, a u jednom trenutku je izrazila želju i da njen sin bude deo te priče. Džejms je tako već kao beba debitovao pred kamerama, a malo ko zna o kojoj sceni se zapravo radi.

Sin Sare Džesike Parker pojavio se u Seks i gradu.
Printscreen/Youtube/ SEX AND THE CITY CLIPS 

Naime, Džejms se pojavio u epizodi u kojoj je Keri slučajno srela bivšeg dečka Ejdana Šoa. Glumio je Ejdanovog sina kojeg je on nosio, a kada se okrenuo prema glumici, dečak se vidno obradovao svojoj majci.

Sara Džesika Parker 2009. godine je dobila blizance Marion i Tabitu, a devojčice se nisu s majkom pojavljivale na setovima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!