Dok svi željno iščekuju nastavak serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That", popularna glumica Sara Džesika Parker, odnosno čuvena Keri Bredšo, vodi borbu druge vrste.

Nakon što su pre nekoliko meseci fotografije sa snimanja nastavka serije "Seks i grad" obišle svet, ubrzo nakon toga na društvenim mrežama osvanuli su jezivi komentari na račun glumica, pre svega na račun Sare Džesike Parker.

sara dzesika parker
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok je čitala nemilosrdne komentare kako stari i da izgleda kao "kamen za pete", glumica je odlučila da stane na put svima.

Ipak, malo ko zna da je uprkos tragediji za koju je zadužen njen suprug Metju Broderik, Sara Džesika Parker već 24 godine u braku sa njim.

Metju Broderik je 1987. godine, tokom odmora u Irskoj, iznenada prešao u suprotnu traku na putu i izazvao sudar u kojem su nastradale putnice iz drugog vozila - Margaret Doerti i njena ćerka En Galager.

Broderik je, nesreću u kojoj je slomio nogu, izazvao iznajmljenim automobilom a niko nije očekivao da će njegova kazna biti bizarna.

sara dzesika parker i metju broderik
Shutterstock 

Glumac je tvrdio da pati od delimične amnezije i da se ne seća sudara, a potom je priznao krivicu. Umesto pet godina zatvora, optužen je samo za neopreznu vožnju i kažnjen je sa sramnih 175 dolara.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik venčali su se u maju 1997. godine. Sara se nije udala u venčanici, nego u crvenoj haljini. Na pitanje novinara zašto nije bila u belom kao i sve žene ovog sveta, rekla je da ju je bilo sramota da nosi belo.

sara dzesika parker i metju broderik
Shutterstock 

Pet godina kasnije dobili su sina Džejmsa Vilkija. Uz pomoć surogat majke 2009. godine dobili su bliznakinje Loretu i Tabitu.

Od 2009. godine porodica Parker-Broderik živi u Njujorku, a dosta vremena provode na seoskom imanju u Irskoj gde je Metju letovao kao dete. Metju i Sara važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, uprkos tome što je Metju usmrtio dve žene.

sara sa suprugom, paparaco
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, tokom 2011. godine tabloidi su pisali o njenoj tajnoj vezi sa kolegom Pirsom Brosnanom, ali Sara nikada nije demantovala niti potvrdila te navode.

pirs brosnan
Shutterstock