Adam Drajver danas je jedan od najtraženijih glumaca, a popularnost mu vrtoglavo raste iz godine u godinu.

38-godišnji glumac zvezda je novog filma "House of Gucci" u kojem glumi s Ledi Gagom gde glumi ubijenog naslednika modnog carstva Mauricija Gučija, a dok svi pišu o njegovom poslovnom uspehu, informacije o privatnom životu gotovo da su nepoznate.

Svoju suprugu Džoan Taker glumac je upoznao na fakultetu a upravo je ona zaslužna za njegov modni izražaj. Džoan pazi da njen suprug bude prikladno obučen u svakoj prilici, a Drajver se šali da bi bez nje i dalje išao naokolo u trenerci, ne obazirući se na komentare.

Par se verio 2012. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar na privatnoj ceremoniji s koje u javnost nije procurila ni jedna fotografija.

Adam Drajver u braku je već 8 godina.
Marion Curtis / StarPix for MGM / INSTAR Images / Profimedia 

Svoj privatni život Drajver čuva daleko od javnosti, zbog čega su njegovi brojni fanovi bili šokirani činjenicom da ima dete.

Adam je sa suprugom više dve godine čuvao informaciju da im se rodio sin, a još uvek nije poznato kako se zove ni koliko tačno godina ima.

Adam Drajver dugo je krio od javnosti da ima sina.
Justin Ng / Avalon / Profimedia 

Glumac jedino o čemu rado govori u javnosti jeste posao. Neretko kaže da je sam sebi najveći kritičar. Ispričao je kako je jednom pogledao prvu epizodu serije "Girls" i da je video svaki detalj i grešku koju je napravio.

Zaključio je kako je zaista loš glumac, ali upravo ga je to potstaklo da se poboljša. Neke od svojih filmova nikada nije pogledao niti planira, a jedan od njih je i "Marriage Story" za koji je dobio nominaciju za Oskara.

Adam je postao veoma blizak s Ledi Gagom na snimanu filma.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njegova supruga takođe je glumica, a Džoan je na velikom platnu debitovala 2011. godine u filmu "Loft". Pojavila se u filmovima "The Report", kao i "Give or take", a nekoliko puta je spomenula kako se trenutno više posvetila porodičnom životu nego karijeri. Sa suprugom se pojavila i u jednoj epizodi serije "Girls".

Ono što se često spominje uz Drajverovo ime jeste i njegov izgled, tačnije specifične crte lica i njegova nesvakidašnja privlačnost.

 - Mnogo puta su mi rekli da imam neobično lice. Ali, moje lice je moje lice. Imao sam život i pre glume i tada su mi već ljudi svašta govorili o licu - rekao je u jednom intervjuu glumac.

Iako nosi titulu muškarca nekonvencionalne lepote, mnogi smatraju da je kroz godine svoj izgled promenio. Tako na društvenim mrežama korisnici pišu da je smanjio uši, sitno doradio nos i vilicu, a kako je izgledao nekada a kako danas pogledajte u galeriji.

Shutterstock Adam Drajver je navodno radio neke intervencije na svom licu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!