Prikazivanje filma "House of Gucci" napravilo je neverovatnu zainteresovanost publike širom sveta.

Njegovu režiju potpisuje Ridli Skot, a film otkriva pozadinu istinite porodične priče italijanske modne kuće Gucci.

Kada se Patrcija Ređani, koji glumi Ledi Gaga, uda i tako postane član porodice Guči, njena neobuzdana ambicija počinje da otkriva porodično nasleđe, izdaje, dekadenciju, kompleksnost odnosa, osvetu i na kraju ubistvo.

adam drajver
Justin Ng / Avalon / Profimedia 

Osim Ledi Gage, za koju kažu da je maestralno odigrala ulogu Patricije Ređani, u filmu je veliku pažnju privukao i Adam Drajver.

Adam je svet postao poznat 2012. godine kada se pojavio u televizijskoj seriji "Girls".

I dok većina glumaca zna da žele da budu pred kamerama i apsolutno ništa drugo osim toga, njegov životni put bio je prilično poseban.

Naime, Adam je trebalo da se pridruži američkim marincima, ali pre nego što su ga poslali u Irak, slomio je grudnu kost za vreme vežbi, zbog čega mu je odlazak bio otkazan do daljnjeg.

Tada se dogodio potpuni preokret pa je počeo da se bavi glumom. Za vreme studiranja u Njujorku, upoznao je svoju sadašnju suprugu Žoan Taker sa kojom je u braku od 2013. godine.

adam drajver i ledi gaga
Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ono što se često spominje uz Drajverovo ime jeste i njegov izgled, tačnije specifične crte lica i njegova nesvakidašnja privlačnost.

- Mnogo puta su mi rekli da imam neobično lice. Ali, moje lice je moje lice. Imao sam život i pre glume i tada su mi već ljudi svašta govorili o licu - rekao je u jednom intervjuu glumac.

Iako nosi titulu muškarca nekonvencionalne lepote, mnogi smatraju da je kroz godine svoj izgled promenio. Tako na društvenim mrežama korisnici pišu da je smanjio uši, sitno doradio nos i vilicu.

U isto vreme, drugi kažu da je Adam procvetao u pubertetu i da su kod njega godine napravile svoje.

Kako je glumac izgledao, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock Adam Drajver je navodno radio neke intervencije na svom licu.