Nina Radulović važi za jednu od najlepših voditeljki na našoj sceni, ali koliko važnosti pridaje neži svoje lepote, isto toliko joj je bitan i životni prostor u kom boravi.

Nina je posebnu pažnju posvetila uređenju stana u kom živi sa sinom Lavom, a njen dom izgleda kao prava oaza mira, koja se nalazi u mirnom kraju Beograda.

Zidovi i nameštaj su u beloj boji, a u svakoj prostoriji mogu se videti saksije sa sobnim biljem o kojem Nina brine sa mnogo ljubavi. Na zidovima su umetničke slike, a na policama fotografije sina iz raznih faza odrastanja, koje se nalaze po celom stanu.

Nina Radulović posebnu pažnju posvetila je uređenju stana.
Instagram 

Poznata voditeljka ne krije da je ranoranilac, tako da već u prepodnevnim satima završi sve obaveze.

„Volim ova jutra, kad ustanem u 5h, pa sve stignem do 10h“, napisala je u jednoj objavi na „Instagramu“ i u šali dodala da joj, kad porani, ostatak dana propadne jer je kao ošamućena od nespavanja.

Instagram Stan Nine Radulović odiše posebnom toplinom

S obzirom na to da, baš kao i njen dečak, obožava novogodišnju dekoraciju, Nina Radulović uveliko je počela da ukrašava kuću, koja će u prazničnom duhu biti bar do sredine januara.

Iako poznato televizijsko lice, Nina se ne razlikuje od drugih majki i dosta vremena provodi u kuhinji. Ta prostorija je, kao i ostatak stana, bele boje i moderno opremljena. U prvom planu su srebrne barske stolice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!