Internet manija koja je poslednjih nekoliko godina zaživela, posebno u svetu blogera, naziva se vlogmas. Reč je o postavljanju video snimaka iz privatnog života na Jutjub, od 1. decembra pa sve do Božića.

To je upravo odlučila da uradi influenserka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna.

Iako je pre nekoliko dana reagovala kada je dobila uznemirujuće poruke na račun deteta, influenserka je imala lep povod za snimanje vlogmasa. Naime, renovirala je stan u kom živi sa suprugom i dve ćerke, a svaki detalj objavila je u videu.

Ena Luna pokazala kako izgleda stan u kom živi sa suprugom i dve ćerke.
Instagram 

- Sve je onako kako sam zamislila. Imam sve pohvale za arhitekte. Bili smo predugo u procesu traženja placa za kuću, jer je to Nikolina želja otkako smo počeli da živimo zajedno, ali ja sam se iziričito tome protivila.

Ipak, na kraju sam poželela, ali nismo uspeli da nađemo. Kako nismo imali uspeha na tom polju, odlučili smo da renoviramo stan, dok sam ja bila u devetom mesecu trudnoće.

Nadam se da će ovo svima da bude od koristi. Snimam sve da bi ljudi mogli da se inspirišu, ukoliko im se dopadne isti stil kao nama i kako bi videli kako se do toga dolazi - rekla je Ena u svom videu.

Influenserka je otkrila da je proširila kuhinju, kako bi bila prostornija i funkcionalnija, a ne krije da se zbog novog enterijera raduje kuvanju. Ipak, neobičan aspirator za koji se influenserka opredelila privukao je najviše pažnje.

- Odlučili smo da radna ploča bude napravljena od pločica koje će ići i na zid, da bi se mermerni sto slagao uz to. Nije lako naći isti dezen ukoliko se ne kupuje u istom trenutku - rekla je Ena.

Influenserka je stan opremila po pariškom stilu, iako, kako kaže, nije napravljen sa visokim plafonima.

- Imamo mikrotalasnu prvi put u životu, a Nikola nije kupio kokice - našalila se influenserka.

Ena Luna je stan renovirala u pariškom stilu.
Instagram 

U mnogobrojnim videima koje je objavljivala, pratioci Ene Lune su mogli da primete raskošan garderober koji influenserka poseduje i na kom bi joj svaka devojka pozavidela.

- Jako sam ponosna i srećna zbog ovoga što smo uradili, prezadovoljni smo rezultatom - rekla je Ena.

Kako izgleda renoviran stan Ene Lune pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Youtube Kako izgleda stan Ene Lune