Popularna infleunserka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, majka je dve ćerke, a nakon drugog porođaja vratila se na društvene mreže i poslovnim projektima u punom sjaju.

Iako maksimalno uživa u vremenu provedenom sa dvoje dece, Ena je od onih koji ne zapostavljaju ni svoj poslovni, a ni privatni život. Nekoliko puta je isticala da se trudi da poruke uznemirujućeg sadržaja koje dobija, potpuno ignoriše, ali sada je odlučila da reaguje.

Naime, Ena je podelila prepiske iz svog DM-a, a jedan pratilac sa lažnog profila joj je uputio poruku neprijatnog sadržaja.

Ena Luna objavila poruke uznemirujućeg sadržaja koje dobija na društvenim mrežama.
Instagram 

- Porno divo, uvuci jezik, skini te froncle i idi doji. Bolje pazi ono preslatko detence, stvarno se nadam da ne spava u plišanom sanduku - stoji u poruci koju je podelila javno.

Influenserka je potom poručila dotičnoj osobi da treba da ide na lečenje, a na storiju se obratila pratiocima.

- Omaklo mi se kada sam postavila ovo na story, umesto na close friends, pa sam ga obrisala, ali se onda desio ovaj epilog, te sam odlučila da ipak podelim - navela je ona.

Ena se nakon toga ponovo oglasila povodom poruke koju je dobila.

Ena Luna pokazala poruke koje dobija sa lažnih profila.
Instagram 

- Zaista se retko desi da dobijem ovaj tip poruka i uglavnom ih ignorišem. Međutim, nekada odlučim da se našalim kao ovaj put i onda se zgrozim kada shvatim da se iza profila nalazi zaista mentalno obolela osoba jer ko bi drugi napisao ovako nešto?

Žao mi je što je i dalje na internetu zaštićen identitet ljudima baš zbog ovakvih situacija gde bi trebalo da se reaguje i kazni osoba kako joj ne bi palo na pamet da na sličan način vređa i druge...

Nije svako psihički stabilan i zreo da ove komentare filtrira i ignoriše, već na neke ljude to može da ostavi ozbiljne posledice samo što vi, "hejteri", o mentalnom zdravlju pričate samo kada pročitate naslov da se neko ubio, a dotad silujete svakodnevno bar po jednu osobu.

Ena Luna se oglasila nakon pretnji koje dobija za svoju ćerku.
Instagram 

Da ne počinjem o tome koliki uticaj to ima na mlade i to će biti tema jednog videa u vlogmasu. Razmislite svaki put kada poželite da nekom ostavite komentar ili pošaljete poruku u kojoj vređate, šta imate od toga? Niste ništa bolji, čak ste mnogo gori i time samo to potvrđujete - napisala je na storiju i dodala:

- Razumeli smo se, vidim po dm-u. Bliži se dan kada nećete moći da otvorite profil ni na jednoj mreži bez validnog dokumenta, te ćete snositi posledice za deljenje vašeg "mišljenja" i zaista se nadam da će to biti što pre.

Ena Luna se nada da će se kažnjavati osobe koje šalju poruke uznemirujućeg sadržaja.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!