Điđi Hadid već godinama je jedna od najzaposlenijih manekenki u svetu i na pistu se vratila samo šest meseci nakon što je rodila ćerku Kai, koju je dobila s pevačem Zejnom Malikom.

Naime, lepa manekenka je uživala u kafiću sa ćerkicom u opuštenoj odevnoj kombinaciji, a svima su za oko zapala dečija kolica sa pozlaćenim detaljima marke "Cybex by Jeremy Scott Wings Collection" koja koštaju oko 2.500 evra.

Identična kolica poseduje i domaća poznata blogerka Ena Luna koja je ovaj specifičan model namenila svojoj ćerki Nastji, a obzirom na cenu verujemo da je kvalitet na zavidnom nivou pa ukoliko je tako biće u mogućnosti da ih iskoristi i za svoju drugu devojčicu.

U galeriji pogledajte kako izgledaju skupocena pozlaćena dečija kolica:

screenshoot/instagram Pozlaćena kolica Ena Luna i Điđi Hadid

Nimalo ne čudi činjenica što jedna od najplaćenijih modela današnjice poseduje luksuzna kolica, a podsetimo da je Điđi rođena u bogatoj porodici.

Njena mama Jolanda takođe je bila uspešna manekenka, a zaradila je i snimajući rijaliti šou "The Real Housewives of Beverly Hills", dok je njen otac Muhamed trgovac nekretninama, čije se bogatstvo procenjuje na stotine miliona dolara.

manekenka djidji hadid
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Ipak, iako su roditelji njoj i njenoj sestri Beli, koja je takođe top-model, omogućili lagodno odrastanje, Điđi je svoje bogatstvo, koje prema poslednjim procenama iznosi oko 29 miliona dolara, stekla potpuno sama.