Popularna influenserka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, porodila se pre više od mesec dana i na svet donela još jednu ćerku.

Nakon porođaja, Ena se na neko vreme povukla sa mreža kako bi na miru mogla da uživa u ovom najosetljivijem periodu, ali i i potpuno se posveti svojoj porodici.

Ipak, ubrzo se vratila i u punom sjaju zablistala u novim radnim pobedama. Iako maksimalno uživa u vremenu provedenom sa dvoje dece, Ena je od onih koji ne zapostavljaju ni svoj poslovni, a ni privatni život.

Važnost za svaku majku je da sačuva svoju ličnost i nakon dolaska bebe, obavljajući radnje koje su je i pre deteta činile srećnom.

ena luna u plavom blejzeru
Instagram 

Ideja joj nikada nije manjkalo, a sa jednim komentarom ispod Enine fotografije glasi "od kad si se porodila si sve veći car" su se mnogi složili.

Polako vraća kilažu koju za sebe smatra idealnom, ali sebe ne opterećuje svakodnevnim variranjima koja znaju biti frustrujajuća za žene.

Svesna je da su hormoni trenutno uzburkani i veruje da će sve doći na svoje. Kao što se i zbog renoviranja porodičnog stana  ranije nervirala i opterećivala, čini da od kada se porodila svoje vreme i brige oko stvari na koje ne može da utiče mudro selektuje.

Ena se može pohvaliti sjajnimtrenutnim izgledom i blistavošću nakon porođaja.

ena luna
Instagram 

Već nekoliko nedelja prisustvujemo njenom punom come back-u na Instagram na kom postavlja raznovrstan sadržaj od reels-a, preko dece i svakodnevnih InstaStory-a do modnih editorijala. Pa je tako sada prisutna na mrežama kao nekada i od nje možemo očekivati sadržaj na koji smo navikli.

Uspeva da postigne i poslovne obaveze snimanja i slikanja, ali i da uveče pogleda film sa društvom u bioskopu.

Čini se da Ena Luna dobro organizacijom pokušava da ne remeti svoj dosadašnji život pre bebe, a izgleda kao da sve obaveze obavlja sa potpunom lakoćom.

U galeriji pogledajte kako Ena provodi dane nakon porođaja:

Instagram Ena Luna nakon porođaja