Jedna od najuticajnijih modnih influenserki sa naših prostora, Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna deli svoju svakodnevnicu sa 168.000 pratioca na Instagramu, a pored toga, svojim odevnim kombinacijama predstavlja veliku inspiraciju svim zaljubljenicama u modu.

Leto zaista kratko traje, a imate li predstavu da imamo još vrlo malo vremena za uživanje u letnjim krpicama? Ako je verovati modnim stručnjacima to ove sezone neće biti slučaj, barem kada su haljine u pitanju. Naime, čini se da ćemo četiri modela letnjih haljina nositi i u jesenskim mesecima. Jasno nam je da smo na počeku avgusta i da nam jesen još uvek nije na pameti, ali nije na odmet pripremiti se na vreme i dobro znati koje modele ne treba da spakujete u vreće za odlaganje na kraju letnje sezone.

1. Cvetne haljine

Cvetni print odavno nije rezervisan isključivo za proleće i leto. Ako je verovati modnim stručnjacima nosićemo ih duboko u jesen, čak i one s tankim naramenicama. Naime, modni trendovi ranih 2000-ih doživljavaju procvat pa su tako povratak doživele i slojevite modne kombinacije. U ovom konkretnom slučaju Ena Luna nam to donosi kroz cvetnu haljinu sa blejzerom šampanj boje.

2. Haljina u boho stilu

Kada je u pitanju boho haljina, nije presudno da vaš stil bude boho. Ovaj trend se može prilagoditi svakom stilu i svakoj figuri, a ove sezone je jedan od vodećih trendova. Influenserka Ena savršeno kombinuje ležernu haljinu sa sandalama i aksesoarima iz novih kolekcija brendova visoke mode.

3. Haljina s prorezima

Haljine ukrašene prorezima sa obe strane struka su već proglašene kao idealni letnji komad, ali modni stručnjaci u njemu vide i potencijal za kombinovanje uspešnih jesenskih modnih priča.
Ena se odlučila za ovakav model debljeg materijala, pa ne sumnjamo da će odlično poslužiti i kada se temperatura malo spusti, a već ih možemo zamisliti i na jesenje čizme sa visokom potpeticom.

4. Pletena haljina

Uopšte nas ne čudi što se pletena haljina našla na ovoj listi, budući da važi za univerzalni modni komad koji zavisno o načinu stilizovanja možeš uspešno nositi sva četiri godišnja doba. Enina u braon boji odiše pravim jesenjskim vajbom, a obzirom da je na bretele, očekujemo zanimljivu kombinaciju sa blejzerom ili tanjom jaknom.