Voditeljka Nina Radulović svojim izgledom osvaja od kako se prvi put predstavila javnosti, a važi i za jednu od najlepših žena domaće javne scene, a novom fotografijom otkrila je i od koga je Nina to nasledila.

Bivša supruga Branislava Lečića, koji je nedavno prvi put objavio slike s novom devojkom, uživa na letovanju u Budvi sa sinom i majkom, koju je i pokazala na jednoj od fotografija.

Ova objava je naišla na oduševljenje fanova koji su odmah uočili koliko Nina liči na majku, te da je od nje nasledila lepotu. Pored toga, na osnovu slike možemo zaključiti da Goca izgleda i te kako mladoliko i da vodi računa o svom izgledu.

U galeriji pogledajte kako izgleda majka Nine Radulović:

screenshoot/instagram Nina Radulović majka

Ninina majka je po profesiji stomatolog i ima svoju ordinaciju, pa s obzirom na to nije čudo što voditeljka ima besprekoran osmeh.

Prema tvrdnjama upućenih, Radulovićevu i Lečića zbližio je skandal koji je izbio kada ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Kako se navodi, Nina mu je tada pružila bezrezervnu podršku, što je Branislavu mnogo značilo.

branislav lecic i danijela stajfeld
printscreen/youtube 

Podsetimo, otkad su te optužbe za njenog bivšeg supruga Branislava Lečića isplivale u javnost, voditeljka Nina Radulović nije želela da se oglašava, ali je njena majka Gorica Radulović progovorila o svemu.

- Moje mišljenje je da se radi o jednoj ženi, da budem blaga, vrlo problematičnoj, u čiju biografiju i stil života treba malo začeprkati. O tome se radi. Nama je sve ostalo poznato u vezi sa drugom stranom i tu treba samo ostaviti da se stvari odvijaju po proceduri - istakla je Gorica.