Popularna voditeljka Nina Radulović gostovala je u emisiji Javnog servisa gde je pričala o svom iskustvu sa korona virusom. Kako kaže, nije poštovala mere, zbog čega je zarazila svog sina i bivšeg supruga.

„Tog 9. jula, kada su mi rekli da ostajem u bolnici, rekli su mi da se na snimku pluća vide bele, mlečne, staklaste promene. Od šoka nisam znala šta to znači. Pošto mi i dalje nije stigao pozitivan nalaz brisa, lekari su mi rekli da će me lečiti kao kovid pacijenta, bez obzira na bris“, rekla je Nina i dodala:

„Malo sam osećala da grlo nije u redu, neki čudan osećaj sam imala u respiratornom traktu, ali nisam tome pridavala značaj. Još smo pre toga išli na bazen sa decom, bili smo u velikom društvu, jeli za istim stolom... Nismo poštovali mere. Nedelju dana pre hospitalizacije sam imala dobre rezultate, dobar rentgen. Poslali su me kući, dali hemomicin, ja sam to ispila, ali mi je bilo sve lošije“, objasnila je voditeljka.

Kako kaže, u početku je imala normalno čulo ukusa i mirisa.

„U početku da, ali se stanje toliko pogorša u 48 sati... Kao da vam je slon legao na pluća, svaka koščica boli. Imala sam dva pozitivna testa, šest nedelja sam čekala negativan test i šest nedelja bila bez čula mirisa“, rekla je voditeljka.

„I Lav i njegov tata imaju antitela. Ja sam prenela detetu, on ocu i srećom nikakve posledice nisu imali. I imali su više antitela nego ja. Inače, ja posle mesec dana više nisam ni imala antitela“, zaključila je Nina.