Glumac Branislav Lečić, nakom optužbi za silovanje i nakon što je sud odbacio krivičnu prijavu koju je protiv njega podnela koleginica Danijela Štajnfeld, otišao je na odmor sa devojkom.

Njih dvoje tople julske dane provodi na moru, a iako glumac nije naznačio na kojoj egzotičnoj destinaciji letuje, očigledno je da uživa jer mu društvo pravi njegova nova devojka.

Lečić je, naime, zabeležio najlepše trenutke sa svojom novom izabranicom i podelio ih na Instagramu, a mnogi su bili oduševljeni potezom glumca koji je konačno pokazao svoju lepšu polovinu javnosti.

Instagram Branislav Lečić sa devojkom

Jelena ima 36 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

Ona je bila velika podrška Branislavu u najtežim danima u njegovom životu kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila sa silovanje.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja. 

danijela stajnfeld
Youtube 

Kako je navedeno ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Branislav Lečić iza sebe ima dva braka - prvi sa Ivanom Vujadinović, stjuardesom, koja je bila 18 godina mlađa od njega. Zbog velike razlike u godinama glumac je tražio dozvolu patrijarha Pavla. Venčali su se 1994. godine i dobili sina Ivana i ćerku Anu.

Par se razveo 2007. godine. Nakon razvoda, započeo je vezu sa voditeljkom Ninom Radulović, a nakon dve godine par se venčao. Imaju sina Lava.