Pevačica Kaja Ostojić otpočela je zajednički život sa svojim izabranikom, hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Ljubavni par se nedavno preselio u velelepni stan, a na njegovo uređenje pevačica je navodno potrošila 100.000 evra.

Zgrada, u kojoj se nalazi njihovo novo ljubavno gnezdo, ima viševekovnu tradiciju i datira čak iz 18. veka, te je u to vreme bila mesto stanovanja vojske.

Vremenom je rekonstruisana u stambenu zgradu, a zbog svoje estetike podseća na pravi dvorac. Kaja je odlučila da snimi svaki detalj svog doma, a na Instagramu se pohvalila njegovim izgledom.

Kaja Ostojić je uređenje svog stana platila 100.000 evra.
Instagram 

- Nakon dva meseca, konačno je sve tu. Mislim, kod mene ništa nije konačno, tako da će uvek tu biti nekih detalja i izmena, ali sada se može reći da je stigao i poslednji komad nameštaja koji sam poručila.

Kad se samo setim ovih kutija, pozli mi! I činjenice da smo ušli u stan bez plakara, nas dvoje stonoga sa naših 2774467533 kutija sa garderobom. Ne zna se ko je luđi.

Ali eto, ovo sam uspešno privela kraju. Da ste me samo videli kako šrafim i montiram, bili biste ponosni na mene i voleli biste me bar malo više. Sve mi ide od ruke, Bogu hvala - poručila je Kaja.

Reakcije njenih pratilaca bile su podeljene, ali je pevačica dobila niz pohvala za trud.

Kaja Ostojić pokazala svaki detalj svog doma.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Kaja je u intervjuu za Blic otkrila detalje kako o novom domu, tako i o vezi sa svojim partnerom, ali i na koji način zarađuje sada.

- Preselili smo se u jedan jako lep mali grad blizu Pariza, a zgrada u kojoj smo uzeli stan ima jednu viševekovnu priču iza sebe. Naime, izgrađena je u 18. veku i tada je tu bila zgrada vojske i mala kapela, koja je i dalje tu.

Pre nekoliko godina rekonstruisana je u stambenu zgradu pri čemu je zadržala tu estetiku. Čim sam je ugledala poželela sam da živimo baš tu i oboje smo se odmah složili da će tako i biti - rekla je Kaja, a na pitanje da li je Mateo sada tretira poput princeze, odgovorila je:

Kaja Ostojić je započela zajednički život sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.
printscreen/instagram 

- Što se tiče Matea, stvarno ne mogu da se požalim. Štaviše, predivno je, a o sreći se ćuti.

- Istina je da sam u poslednje vreme pogodila nekoliko sponzorstava od kojih sam imala zaista pristojnu novčanu nadoknadu koja mi je pokrivala troškove, ali je činjenica da mi nije bilo lako u poslednjih par godina.

Činjenica je i da ja nisam neko ko se previše bavi svojim Instagramom, tako da sam naspram toga prilično zadovoljna - otkrila je pevačica.

Kaji prija život u Parizu.
Instagram 

Kako izgleda Kajin novi stan, pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Stan Kaje Ostojić