Katarina Kaja Ostojić jedna je od naših najtalentovanijih ali i najatraktivnijih pevačica.

Lepa crnka uživa u ljubavi sa 6 godina mlađim dečkom, fudbalerom Mateom Pavlovićem, a neko vreme šuškalo se da je on bio razlog njenog razvoda od svetski poznatog di - džeja Džuniora Džeka, iako je to pevačica oštro demantovala.

Zanimljivo je da Kaja iza sebe ima čak 3 braka, a prvi put je na "ludi kamen" stala sa samo 19 godina, a iz te priče ima ćerku Nikolinu koja je izasla u pravu lepoticu.

kaja i njena cerka nikolina
printscreen/instagram 

Nakon toga, pevačica se 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka. U to vreme on je igrao za jedna poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

kaja ostojic tri puta se udavala
printscreen/instagram 

I naposletku, te 2011. godine, na snimanju emisije "Operacija trijumf" upoznala je Džuniora Džeka sa kojim je prijateljstvo najpre održavala preko društvenih mreža, da bi vezu započeli kada ju je pozvao da mu bude gost u Briselu. Venčali su se 2014. godine, a razveli 2019. nakon čega je pevačica uplovila u vezu sa Mateom.

kaja ostojic i dzunior dzek
printscreen/instagram 

Sada je za Blic otkrila da njen dečko nije preterano oduševljen što se vratila poslu, a nedavno je nastupala i na festivalu Music Week, jer je, kako kaže, "navikao da su uvek zajedno".

- Nije baš presrećan zbog toga, voleo bi da sam stalno pored njega - rekla je.

Kaja je otkrila i razlog zbog čega ne deli često zajedničke fotografije, ali i kakvi su joj planovi po pitanju udaje.

- Ne kačimo na fid zajedničke fotografije, to mi je bezveze i ne želim da delim privatnost. Na storijima ga nisam izbegavala, sve je u redu sa nama i najviše volim kad se ne priča puno o nama - objasnila je, a potom dodala da posle tri propala braka u četvrti ne namerava da ulazi, što je dečku jasno stavila do znanja:

- Sa udajama sam završila, on se na to samo smeje - rekla je Kaja.

Da li će zaista ostati tako ili će je Mateo ipak odvesti do oltara, ostaje da vidimo, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Kaja Ostojić i njen dečko, fudbaler Mateo Pavlović