"SLUČAJ ĆU PRIJAVITI POLICIJI!" Kaji Ostojić PRETE zbog veze sa hrvatskim fudbalerom!

Pevačica i njena prolaze kroz torturtu.

screenshoot youtube 

Pevačica Kaja Ostojić objavila je pre dva dana da već neko vreme dobija uvrede i pretnje od nepoznate osobe, putem društvene mreže Instagram, a kako sada prenose domaći mediji razlog tome je njena veza sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Kaja, kako piše "Alo", trpi pravu psihičku torturu zbog poruka nepristojne sadržine, koje dobijа od nepoznatog muškarca na društvenoj mreži Instagram, a kako dalje navodi ovaj list razlog napada na pevačicu je njena veza sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem i to baš zbog njegove nacionalnosti.

- U proteklo vreme nepoznati muškarac Kaju, njenu ćerku i saradnike svakodnevno degradira i vređa. Poruke stižu neprestano, a ona je već na ivici živaca - otkriva izvor blizak pevačici.

Ostojićeva se ranije susretala sa mnogim hejterima i njihovim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda, posla, ranog majčinstva, stalnog menjanja partnera, ali ovo je prvi put da ju je neko napao zbog veze sa momkom iz Hrvatske.

"SLUČAJ ĆU PRIJAVITI POLICIJI!" Kaji Ostojić PRETE zbog veze sa hrvatskim fudbalerom!
screenshoot youtube 

- Neko očigledno još uvek ne može da prihvati i njegov i njen uspeh i skladan život koji vode u Francuskoj, pa je rešio da pokuša da ih poremeti. Iako Kaji nije svejedno i dodatno joj je teško što zna da ne može da stane na put nepoznatom čoveku, odlučila je da zatraži policijsku zaštitu - priča izvor za pomenuti list, i dodaje da poruke uznemirujućeg sadržaja dobijaju i Kajina ćerka Nikolina i saradnici, što je pevačica potvrdila.

- Moje dete i ja trpimo okrutna vređanja na razne načine. Slučaj ću prijaviti policiji jer je u pitanju jedan čovek koji nas uporno teroriše... - rekla je Ostojićeva drhtavim glasom.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši