Pevačici Katarini Ostojić u poslednje vreme cvetaju ruže na svim poljima.

Nakon što je ćerku poslala na studije u Ameriku, otpočela je i zajednički život sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Oni su se nedavno preselili u velelepni stan koji je nekad bio kapela, a za luskuzno zdanje potrošila je navodno 100.000 evra kako bi ga uredila po svom ukusu.

Međutim, mnogi su se zapitali odakle joj toliko novac, s obzirom da je poznato da retko nastupa, iako je bila jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. U intervjuu za Blic otkrila je detalje kako o novom domu, tako i o vezi sa svojim partnerom, ali i na koji način zarađuje sada.

kaja ostojic
pritnscreen/instagram 

- Preselili smo se u jedan jako lep mali grad blizu Pariza, a zgrada u kojoj smo uzeli stan ima jednu viševekovnu priču iza sebe. Naime, izgrađena je u 18. veku i tada je tu bila zgrada vojske i mala kapela, koja je i dalje tu. Pre nekoliko godina rekonstruisana je u stambenu zgradu pri čemu je zadržala tu estetiku. Čim sam je ugledala poželela sam da živimo baš tu i oboje smo se odmah složili da će tako i biti - rekla je Kaja, a na pitanje da li je Mateo sada tretira poput princeze, odgovorila je:

- Što se tiče Matea, stvarno ne mogu da se požalim. Štaviše, predivno je, a o sreći se ćuti.

kaja ostojic
Instagram 

Pevačica ne krije da joj sve manje nedostaje domovina.

- U poslednje vreme uživam u Francuskoj više nego ikad, zadovoljna sam sa novom sredinom i ne žuri mi se nazad u Srbiju ili Belgiju. Ćerka mi je u septembru otišla u Ameriku na koledž, tako da nemam više potrebe da se pomeram odavde. Počela sam redovnije i da odlazim na utakmice, više se družim sa ljudima, a i bez toga, meni zaista nikada nije dosadno. Uvek nađem zanimaciju i nije mi neophodno neko veliko društvo da bi mi bilo zabavno.

kaja ostojic sa cerkom
printscreen/instagram 

Takođe ne krije da je za njenu sreću najzaslužniji hrvatski fudbaler, koji se trudi da joj ispuni sve želje.

- Ponosna sam na sve, iskreno, kada je Mateov i moj zajednički život u pitanju. Od sitnica preko onih krupnih stvari. Ponosna sam na sve što smo prošli i o čemu maštamo. Nije uvek bilo lako, pogotovo na početku, ali kad se ljudi iskreno vole i drže zajedno, sve se prevaziđe. Što se raspodele poslova tiče, ja sam tu tradicionalno vaspitana, tako da se uglavnom ja brinem o svim kućnim poslovima, mada je on zaista tu za mene u svakom trenutku.

kaja ostojic i mateo
printscreen/instagram 

Istakla je i da je iz loših iskustava izvukla važne pouke.

- Dosta mi je naškodila ta moja otvorenost i neposrednost, toliko toga izvučeno je iz konteksta. Ali svako vreme nosi svoje breme. I sve je to jedna životna škola.

kaja ostojic
printscreen/instagram 

Kako većinu vremena provodi u Francuskoj, Kaja je otkrila da pauzira sa muzičkom karijerom, te da retko nastupa, ali da je našla drugi vid zarade.

- Istina je da sam u poslednje vreme pogodila nekoliko sponzorstava od kojih sam imala zaista pristojnu novčanu nadoknadu koja mi je pokrivala troškove, ali je činjenica da mi nije bilo lako u poslednjih par godina. Činjenica je i da ja nisam neko ko se previše bavi svojim Instagramom, tako da sam naspram toga prilično zadovoljna - završila je pevačica, a fotografije njenog novog doma, ukoliko ste propustili možete pogledati u galeriji ispod:

Instagram Kaja Ostojić