Marijana Mićić polako ali sigurno sprema se za svoju najlepšu ulogu, uskoro će postati mama prvi put, a sve je spremno za doček ćerkice.

Prostrani stan već je poprimio svoje praznično ruho, pa je dnevni boravak, moderno opremljen, sada prava praznična bajka.

Kuhinja u kojoj glumica i voditeljka provodi dosta vremena funkcionalna je i lepo uređena, a ceo dom dobija posebnu draž zbog detalja, koji ga krase.

Instagram Marijana Mićić uživa u svojoj novoj ulozi majke.

Jedan ceo zid ukrašen je fotografijama Marijane i Miloša, a sada je par uredio i kutak za svoju devojčicu.

Naime, dom Marijane Mićić sada je bogatiji za preslatki kutak u kome su smestili krevetac i prve igračkice za svoju devojčicu.

Zidove je Marijana ukrasila tapetima sa srcićima pa je ceo kutak dobio posebno dražesnu energiju.

Marijana Mićić posebno je uredila ćerkinu sobu.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Marijana i njen dugogodišnji partner Miloš Marjanović dugo su krili vesti o trudnoći. S obzirom da je glumica veoma vitka, a stomak se nije preterano primećivao, tek se relativno skoro saznalo u kom je mesecu zapravo. Saznalo se i da nosi devojčicu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIHi budi u toku svakog dana!