Marijana Mićić polako ali sigurno sprema se za svoju najlepšu ulogu - uskoro će postati mama prvi put, a sada je rešila da obraduje svoje pratioce na Instagramu i pokaže kako izgleda u 9. mesecu trudnoće.

Okačila je dve fotografije na kojima je stomak u prvom planu, a u opisu joj stoji:

"Zdravo Decembru! Ti si poslednji, pa ćeš biti i najbolji", uz hešteg #trudna9meseci.

Marijana Mićić pokazala kako izgleda u 9 mesecu trudnoće
pritnscreeen/instagram 

Marijana je pozirala u uskim pantalonama i rolci koju je podvrnula ispod grudi sa krupnim osmehom na licu, a poruke podrške odmah su se zaređale.

Marijana Mićić uskoro će dobiti prvo dete.
pritnscreen/instagram 

Mnogi su komentarisali i da glumica izgleda fantastično, te da se uopšte nije ugojila u trudnoći.

"Lepotica", "Još malo", "Prelepa si", "Sijaš", "Vidi se da ti je trudnoća prijala"... samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave.

Podsetimo, Marijana i njen dugogodišnji partner Miloš Marjanović dugo su krili vesti o trudnoći. S obzirom da je glumica veoma vitka, a stomak se nije preterano primećivao, tek se relativno skoro saznalo u kom je mesecu zapravo. Saznalo se i da nosi devojčicu, a još njenih fotografija od kada je u blagoslovenom stanju pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Evo kako je Marijana Mićić izgledala tokom trudnoće.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!