Kristina Agilera nekada je bila sinonim i za glas i za stas.

Jedina dostojna naslednica Arete Frenklin i Vitni Hjuston kako su mnogi govorili, u šoubiznis svet ušla je još kao dete kroz čuveni "Miki Maus klub" koji je iznedrio i druge velike zvezde poput Britni Spirs i Džastina Timberlejka, međutim, uprkos sjajnom startu i velikim hitovima, njena karijera je u jednom trenutku krenula silaznom putanjom.

Umesto o pesmama pisalo se daleko više o njenom izgledu, kako zbog viška kilograma, tako i zbog bespotrebnih operacija i intervencija zbog kojih više nije ličila na onu slatkicu koju smo nekad zavoleli.

Pevačica se u jednom trenutku povukla iz javnog sveta kako bi se posvetila porodici. Međutim, nakon rođenja prvog deteta ugojila se 40 kilograma, a javna scena bila je nemilosrdna. Zbog svega Kristina je imala i mentalnih problema, pa čak i razvila poremećaje u ishrani, ali se situacija promenila nakon rođenja drugog deteta.

kristina agilera
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako se ponovo ugojila, ovog puta nije imala problem sa samopouzdanjem. Od mršavice postala je raskošna žena sa oblinama, a nedavno je i prokomentarisala svoj izgled:

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom - odgovorila je jednom prilikom na negativne komentare koji je prate u poslednjih 10 godina.

kristina agilera
Shutterstock 

Takođe su je pratili negativni komentari i zbog preterivanja sa botoksom zbog čega su je poredili sa voštanom figurom, ali nove fotografije sa "Latin Grammy awards" dodele nagrada pokazale su da je pevačica ipak rešila malo da "ohladi" sa intervencijama.

Iako je Kristinu teško bilo prepoznati i zbog druge boje kose, mnogi su saglasni da sada izgleda zaista sjajno. Na dodeli se pojavila u dugoj crnoj haljini sa dugim šlepom, dubokim dekolteom i neobičnim rukavicama od lateksa koje su imale puff naramenice.

kristina agilera
Brian Friedman / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi su saglasni da pevačica odavno nije ovako dobro izgledala, a tokom večeri presvukla se još dva puta.

kristina agilera
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Najpre je nastupala u raskošnoj haljini bogatoj čipkom, a potom je izabrala izazovno izdanje koje se nije dopalo modnim kritičarima.

Ipak, loši modni izbor pao je u senku vatrenog nastupa kojim je zapalila masu.

Kristina je inače nedavno izbacila novi singl"Pa Mis Muchachas" koji je najava za album na španskom jeziku, a mnogi tvrde da će biti možda i najbolji od svih do sada.

Kritičari su saglasni da konačno čuje i prepoznatljiv "Agilera zvuk", te se stiče utisak da se nekadašnja pop diva vratila na scenu u velikom stilu, a kako je izgledala od početka karijere do danas pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia, Shutterstock, Shutterstock Kristina Agilera nekad i sad