Nekadašnja pop-princeza Kristina Agilera ovih dana uživa sa porodicom u Majamiju. 40-godišnja pevačica tamo boravi s dugogodišnjim verenikom Metjuom Rutlerom i šestogodišnjom ćerkom Rejn.

Veliku pažnju medija Kristina je privukla u februaru, kada su na internetu osvanule njene fotografije u kupaćem kostimu. Njeno telo se drastično menjalo kroz godine, a muzička zvezda je od mršavice postala žena s raskošnim oblinama. Neko je vreme vodila bitku s kilogramima, a kako je i sama rekla, nikada nije imala više samopouzdanja.

Ipak, kako to biva, pevačica se zbog svog izgleda našla na meti kritika zbog kilograma.

kristina agilera
Instagram 

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom", odgovorila je Kristina na negativne komentare koji je prate u poslednjih 10 godina na račun njenog fizičkog izgleda. Sve su glasniji i komentari da je preterala s botoksom, no ona ne mari za to.

Nikad ne bih volela da se vratim u ono vreme kada sam imala dvadeset godina. Tada sam se osećala tako nesigurno, rekla je ona nedavno na račun svog izgleda.

kristina agilera
Shutterstock 

Kristina Agilera američka je pop-pevačica, plesačica i glumica. Prvi se put na nacionalnoj televiziji pojavila 1990. kao takmičarka u emisiji "Star Search", posle čega je od 1993. do 1994. nastupala u televizijskoj emisiji Diznijevog kanala "The New Mickey Mouse Club". Nakon što je 1998. snimila pesmu "Reflection" za film Mulan, potpisala je ugovor s diskografskom kućom RCA Records.

Zapažen uspeh postigla je 1999. debitantskim albumom "Christina Aguilera", koji joj je doneo tri singla na prvom mjstu američke lestvice Billboard Hot 100. Prodala je više od 50 miliona albuma širom sveta i time postala jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kristina Agilera

Medijima je nekada bilo posebno zanimljivo rivalstvo s Britni Spirs, a stalno su se lomila koplja koja je veća pop-zvezda, odnosno pop-princeza, dok je Madona bila kraljica. Svi još pamte i čuveni poljubac Britni-Madona-Agilera koji je šokirao i bivšeg dečka Britni Spirs, Džastina Timberlejka, a Kristina je baš poput svoje konkurencije samo odjednom promenila imidž te je od slatkice postala provokativna.

Iako joj talent i savršen glas niko baš nikada ne može osporiti, mnogima se nova Kristina - Xtina, nije svidela, jer su smatrali da pevačici poput nje takve stvari nisu potrebne.

kristina agilera
Shutterstock 

Međutim, ona je terala po svom. Srećom, razdoblje preterivanja s neukusnom odećom, šminkom i solarijumom je iza nje, a mnogi se slažu kako Kristina nikada nije izgledala bolje i srećnije. Pet godina mlađi verenik osvojio ju je 2010. godine, a već sedam godina su vereni.

Prije Meta, pevačica je od 2005. do 2011. godine bila u braku s Džordanom Bretmenom s kojim ima 13-godišnjeg sina Meksa Lirona.