Te 1999. godine, svet je konačno dobio dostojnu naslednicu Arete Frenklin, Vitni Hjuston i Maraje Keri i to u samo jednoj pevačici - Kristini Agileri.

Proslavila ju je pesma "Genie in the bottle", a nakon toga, simpatična mršavica ređala je hit za hitom.

U jednom trenutku, povukla se sa scene kako bi se posvetila porodici, međutim, nakon što je rodila svog prvog sina, pevačica se ugojila 40 kilograma, a javnost je prema njoj bila nemilosrdna.

Ista priča ponovila se i nakon rođenja drugog deteta, ali ovog puta, Kristina nije imala problem sa samopouzdanjem. Od mršavice postala je raskošna žena sa oblinama, a nedavno je i prokomentarisala svoj izgled:

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom - odgovorila je jednom prilikom na negativne komentare koji je prate u poslednjih 10 godina.

kristina agilera danas
Shutterstock 

Nažalost, sve su glasniji i komentari da je preterala s botoksom, a njeno poslednje izdanje izazvalo je lavinu komentara, jer iako nikad nije bila poznata kao neko ko se nalazio na listama najbolje obučenih dama, nije ni izgledala kao da je davno zaboravljena sestra klana Kardašijan.

Kristina se pojavila u Los Anđelesu na promociji svog novog singla "Pa Mis Muchachas" koji je najava za album na španskom jeziku, a tom prilikom bila je obučena od glave do pete u zmijski dezen. Na sve to, pevačica je i promenila boju kose, te više nije plavuša već vatrena riđokosa.

kristina agilera na promociji svog singla
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ceo look upotpunila je minimalističkim naočarima, a nakon što su fotografije prelavile mreže, najpre je mnogi nisu ni prepoznali, a potom su usledile brojne kritike.

Iako je većina pozdravila njen izgled i obline, zasmetala im je i preduga kosa koja ju je "progutala", ali i kak okažu "jeftin kombinezon" koji ne priliči pevačkoj legendi kao što je Kristina.

"Zamisli imaš toliko para, a izgledaš ovako", "Kao da ju je stilizovao saradnik Kajli Džener", "prepisala od Kardašijanki", "Kao da želiš da izgledaš jeftino", "Ti si pop diva, legenda, a ne Kardašijanka wanna be bez talenta"... pisali su razočarani obožavatelji.

I zaista, na prvu loptu jasno je zašto ih Kristinino izdanje toliko podseća na Kimino ili Kajlino, a koliko se pevačica promenila tokom svih ovih godina u odnosu na to kako izgleda danas pogledajte u galeriji ispod i procenite - da li je konačno trenutak da uposli dobrog stilistu ili vam se više dopada kako izgleda sada.

Shutterstock Transformacije s početka karijere pa sve do sada...