Ne postoji osoba koja nije čula za Pamelu Anderson i koja je isto tako ne pamti kao najpoželjniju, najzgodniju i najlepšu ženu.

Oduvek je znala kako da bude u centru pažnju i javnost se više interesovala za skandale koje je pravila nego za uloge koje je ostvarila.

Bila je jedna od holivudskih ikona, a njen ljubavni život bio je buran, nepredvidid, veoma turbulentan. Iako se ne može pohvaliti istorijom propalih i ludih veza, Pamela danas uživa u vezi sa telohraniteljem Denom Hajhurstom.

pamela anderson
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Den radi za Pamelu već dve godine, a vezu sa njim otpočela je nakon nesrećnog braka sa početka godine, koji je trajao samo 12 dana.

Tomi Li

Ipak, njena najburnija veza svakako je bila sa njenim prvim suprugom, bubnjarom grupe "Motley Crue", Tomijem Lijem. Venčali su se 1995. godine nakon samo 4 dana poznanstva.

pamela anderson i tomi li
ANGELI-RINDOFF-GARCIA / Bestimage / Profimedia 

Par se venčao na plaži, dok je Pamela bila u bikiniju. Njena majka nije znala za venčanje, a saznala je zahvaljujući magazinu "People", koji je izveštavao o ceremoniji.

Za vreme njihovog burnog braka, Anderson se predstavljala kao Pamela Anderson Li. Zajedno imaju dva sina: Brendona Tomasa, rođenog 5. juna 1996. godine, i Dilana Džegera, rođenog 29. decembra 1997. godine.

Važili su za jedan od skandaloznijih parova devedesetih.

Pamela je jednom prilikom šokirala javnost kada je izjavila da je "njen dečko mislio da je zanimljivo da je siluje sa šest prijatelja".

Muzičar je uhapšen i osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilja u porodici 1998. godine. Izveštaji navode da je Li šutirao svoju suprugu dok je ona držala njihovog sina u kuhinji porodične kuće. Nakon ovoga su se i razveli.

Još jedan veliki skandal je video seksualnog odnosa koji je par snimio na medenom mesecu, a koji je ukraden je iz njihovog doma 1995. godine i kasnije podeljen na internetu. Ipak, i posle razvoda i svih nedaća, Pamela i Tomi su se povremeno viđali.

Veza Tomija Lija i Pamele Anderson
Youtube Veza Tomija Lija i Pamele Anderson

I nakon nekoliko pomirenja, nijedno ponovno započinjanje njihove veze nije se slavno završilo.

Prema njihovom ljubavnom životu snima se i serija "Pam & Tommy".

Inače, još jedan kućni video Pamele Anderson je dospeo u javnost, snimak seksualnog odnosa sa Bretom Majklsom, pevačem benda "Poison".

Markus Šinkenberg

markus sekenberg
Shutterstock 

Nakon razvoda 1998. godine, Anderson se verila za modela po imenu Markus Šinkenberg. Razišli su se 2001. godine, a svoju vezu su odlično sakrivali od javnosti.

Kid Rok

Ubrzo posle toga se verila za pevača Kid Roka, sa kojim je prekinula 2003. godine. Ponovo su obnovili svoju romansu i venčali su se na jahti u blizini St-Tropeza, 2006. godine.

kid rok
Shutterstock 

Iste godine Pamela je objavila da je pobacila i 17 dana kasnije podnela je zahtev za razvod od Kida Roka.

Rik Salomon

Za čuvenog poker igrača Rika Salomona, Pamela se verila 2007. godine, a par se venčao u Las Vegasu. Samo par meseci kasnije, par se razišao da bi još jednu šansu dali jedno drugome 2013. godine.

Anderson je ponovno podnela zahtev za razvod braka u februaru 2015. godine. Razvod je okončan 29. aprila 2015. godine. Šuškalo se da je od ovog razvoda Pamela ozbiljno profitirala. Dobila je, ni manje, ni više nego 50 miliona dolara.

Adil Rami

adil rami
Shutterstock 

Anderson je počela da se zabavlja sa francuskim fudbalerom početkom 2017. godine i ova veza završila se jako ružno, i to u junu 2019. Tada ga je optužila da "živi dvostruki život" i to u objavi na Instagramu.

Džon Piters

S Džonom Pitersom srušila je sopstveni rekord, brak je potrajao 12 dana, a venčali su se na tajnoj ceremoniji u Malibuu u januaru proše godine.

Piters, koji je do Pamelinog rođenja 1967. godine već bio u drugom braku, i do njihovog venčanja brakove sklapao još dva puta, izjavio je kako ceo život čekao Pamelu.