Ne postoji osoba koja nije čula za Pamelu Anderson i koja je isto tako ne pamti kao najpoželjniju, najzgodniju i najlepšu ženu. Oduvek je znala kako da bude u centru pažnju i javnost se više interesovala za skandale koje je pravila nego za uloge koje je ostvarila.

Uloga koja je obeležila njenu karijeru svakako je ona iz "Čuvara plaže" gde je glumila zanosnu Si Džej Parker koja joj je donela i status seks simbola devedesetih.

pamela anderson nekada
Richard Open / Camerapress / Profimedia 

Ono po čemu je još ostala upamćena bilo je slikanje za čuveni časopis Playboy, a Pamela je rekorder po broju naslovnih strana, krasila je naslovnicu magazina čak 14 puta.

Iako se u momentu njene najveće slave činilo da ima sve u životu, istina je zapravo drugačija i njena životna priča počev od najranijeg detinjstva nije ni malo laka.

Ona je pre nekoliko godina javno otkrila da je u detinjstvu bila zlostavljana. Ona je objasnila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do desete godine, a na šok svih, njen pakao nije se završio tu.

pamela anderson u mladosti
Profimedia 

Posle toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečkozajedno sa njegovih šest drugara.

Pamela danas ima 54 godine i nije opterećena time da joj lice uvek mora biti našminkano.

Naprotiv, reklo bi se da uživa u svom prirodnom izdanju, a paparaci su je uslikali u Malibuu dok je išla na kafu sa prijateljem.

pamela anderson i tomi li
ANGELI-RINDOFF-GARCIA / Bestimage / Profimedia 

U potpuno opuštenom izdanju, običnoj beloj majici, sivoj trenerci i papučama, Pamela se ne libi da pokaže svoje lice bez šminke.

Ona je ranije obožavala jaku šminku, pa zanosnu plavušu nismo imali prilike da vidimo bez kreona na očima, jarko iscrtanih usana i dosta maskare.

pamela anderson danas
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Mnogi komentarišu da ova zanosna plavuša izgleda mnogo bolje i mlađe bez šminke, a iako kažu da je lepota prolazna, čini se da ona sasvim ponosno nosi svoje godine.

Kako Pamela danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku:

BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pamela Anderson nekad i sad