Američka biznismenka, glumica i model Kapris Bure baš ume da skrene pažnju na sebe, pa je tako nedavno šokirala javnost izjavom kojom je ponizila sve žene.

Nakon što je njena izjava napravila buru u javnosti, paparaci su Kapris uhvatili u društvu žena, ali mediji su ocenili da se manekenka oslobodila i prešla granicu prijateljstva.

I ovoga puta se postarala da bude u centru pažnje. Osim odevne kombinacije kojom, bez sumnje, privlači poglede, Kapris se opredelila za crni kombinezon koji je naglasio njen dekolte. Ipak, mnogi su shvatili da slavna lepotica nema grudnjak na sebi, kao i da ne mari za to.

Ovu kreaciju jednostavnog kroja upotpunila je kaputom jarko žute boje, zbog čega su stručnjaci ovaj stajling ocenili kao "smeo, ali efektan".

Kapris Bure
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Podsetimo, Kapris Bure i Džejson Momoa glumili su zajedno u seriji "Čuvari plaže". Tada su se dosta zbližili, a iako je glumica od Džejsona starija 8 godina, pojavili su se navodi da je ovaj glumački par bio ludo zaljubljen.

- Bilo je zaista vruće između njih. Džejson i Kapris su se upoznali na setu popularne serije kada je otišla Pamela Anderson. Njena majka je obožavala Džejsona i navijala je da postanu par - kaže izvor blizak Kapris.

Džejson je u to vreme imao 21 godinu, dok je Kapris imala 29.

Poznato je da glumac voli starije devojke, s obzirom da je sada u braku sa bivšom suprugom muzičara Lenija Kravica, Lisom Bone s kojom ima dvoje dece.

Priča se da su Džejson i Kapris bili veoma zaljubljeni jedno u drugo, a onda je glumica rešila da napusti seriju. Fanovi smatraju da joj je to jedna od najvećih grešaka u karijeri.

Više fotografija bivše manekenke pogledajte u galeriji:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kapris Bure ne prestaje da privlači pažnju