Kapris Bure je američka biznismenka, glumica i model, a nedavno se našla na meti kritika nakon što je izjavila da žene treba da se povinuju volji njihovih muževa kada god oni požele da imaju odnose.

Osim što je izjavom da žene nikada ne treba da kažu ne muškarcu u krevetu šokirala javnost svojim i sa samo nekoliko rečenica uspela je da ponizi ceo ženski rod, ona je sada uhvaćena u ženskom društvu.

Naime, ne bi to bilo ništa čudno da je uhvaćena kako uživa na plaži sa prijateljicama, ali ovo se, prema navodima stranih medija, čini kao više od prijateljstva.

Kapris Bure paparaci su snimili u strastvenom zagrljaju žena, a potom su usledili i dodiri neprikladni čak i ukoliko su bliske prijateljice, pogledajte u galeriji:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kapris Bure ne prestaje da privlači pažnju

Ovim potezom je američka biznismenka uspela da ponovno razljuti javnost, jer fotografijama koje su dospele u medije stvara sumnju da svoju seksualnost skriva u takvim izjavama kojima uzdiže muškarce, a ponižava žene.

kapris bure sa muzem
NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Znao sam da ne voli muškarce čim je mogla onako da ponizi žene", "Pa zar ovo nije i više nego očigledan dokaz da voli žene?", "Ako se prijateljice ovako dodiruju, onda ja nisam gej..", bili su samo neki od komentari upućeni Kapris Bure.

Osim što su mnogi mišljenja da posle ovakvih dodira teško da može da voli muškarce, drugi samo smatraju da je gospođa Bure vrlo otvorena po pitanju svog intimnog života i da bi se kad-tad saznalo kom polu više teži.