Popularni maneken i miljenik žena, Džordan Beret pre mesec dana objavio je na društvenim mrežama vest da se verio i većina njegovih obožavatelja pretpostavila je kako je pronašao ženu svog života, ali on ih je itekako odlučio iznenaditi.

Naime, 24-godišnji australski lepotan šokirao je sve udajom za svog muškog kolegu, 23-godišnjeg Fernanda Kazablankasa na intimnoj ceremoniji na Ibici, jer niko nije znao da mu se zapravo sviđaju muškarci.

Na venčanju je bilo 15-ak Džordanovih prijatelja, među kojima i slavna Kejt Mos, Džordžija Mej Džeger i američki reditelj Džeremi O Heris.

"Bilo je sve jako spontano, ali njihova organizatorka venčanja uspela je povući neke konce kako bi sve bilo posebno jer njegova porodica iz Australije nije mogla doći. Uz šampanjac i koktele je bilo sve opušteno. Kejt Mos je nosila prstenje i stvarno se potrudila da im ulepša njihov dan", izjavio je anonimni izvor za Daily Mail Australija.

Džordan je kao mladoženja zablistao u svilenom kompletu, a Fernando se odlučio za mrežasti top bez rukava i odgovarajuće pantalone, a sve je upotpunio zlatnom krunom na glavi.

U galeriji pogledajte zajedničke fotografije ovog novopečenog bračnog para:

screenshoot/instagram Džordan Beret sa mužem

Inače pre dve godina strani mediji su povezivali Džordana s nemačko-američkom manekenkom i pevačicom Karolinom Vrilend, s kojom je viđen kako se ljubi u Njujorku. Pre nje se šuškalo da je ljubio Paris Hilton, Laru Stoun, Hejli Biber i Sofiju Riči. Takođe se pričalo da izlazi s Belom Hadid, međutim ona je to negirala i izjavila da su samo dobri prijatelji.