"ONA JE PRELEPA I PREHARIZMATIČNA" Fanovi žele da ih spoje, Vojaž ne krije oduševljenje zbog izgleda Teodore Džehverović

Nakon mnogobrojnih pitanja fanova o njihovom odnosu i budućem duetu, Mihajlo Veruović Vojaž prvi put je prokomentarisao popularnu pevačicu Teodoru Džehverović.

printscreen/instagram 

Karijere ovog popularnog dvojca bez sumnje idu uzlaznom putanjom. Njihova publika na nastupima sve je brojnija, a Teodora Džehverović i Vojaž često jedno drugo bodre na društvenim mrežama. Tako je reper jednom prilikom, dok je Teodora na nastupu izvodila njegovu pesmu, poručio:

- Kako će tek našu da pevaju? - napisao je Vojaž na svom Instagram storiju iako je odlučio da se posveti studiranju.

- Iskreno, ja se bojim - odgovorila je Teodora.

Teodora Dzehverovic
Instagram 

Ipak, iako fanovi željno iščekuju ovaj duet i neumorno postavljaju pitanja kada će izaći, njegova realizacija se još uvek nije dogodila. Ipak, na pitanje šta misli o Teodori Džehverović, reper je imao samo reči hvale.

- Teić je sestra, prelepa i preharizmatična a opet jedan od najjačih biznismena na sceni - napisao je Vojaž na svom Instagram profilu, dok mu je pevačica uzvratila emotikonima u obliku srca.

Mihajlo Veruovic Vojaz
Print Screen / Instagram 

Podsetimo, pevačicin momak Nino Čelebić nedavno je otputovao u Brazil zbog svoje karijere, ali Teodora ne krije koliko joj je teško zbog toga.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši