"MOMAK ME JE SKORO NAPUSTIO I NA TO SE NAVIKAVAM" Teodora Džehverović progovorila o stvarima koje je muče

Teodora Džehverović o dečku Ninu Čelebiću i njegovoj selidbi u Brazil, ali i o bratovoj svadbi.

ATA Images 

Teodora Džehverović celo leto provela je radno, a već duže vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Ona je sada otvoreno govorila o svemu što je trenutno brine, ali i lepim događajima koji su se desili u njenom životu.

Teodora se odmah osvrnula na svadbu njenog brata Save Džehverovića koji se oženio svojom dugogodišnjom, 15 godina mlađom devojkom Adrijanom Kadar.

- Okej sam, na milion strana, što je za mene normalno. Ja ne mogu da pobegnem od toga, jednog dana će se smiriti. To je moj normalan život. Imali smo jedan lep događaj, možda najlepši u mom životu do sada. Moj brat se oženio i to osobom koju mnogo voli. To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima jer je to jedna posebna ljubav i ne postoje reči kojima bih opisala njihov odnos. Mnogo mi je drago što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove dece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba- rekla je ona, pa se dotakla selidbe dečka, košarkaša Nina Čelebića.

teodora dzehverovic i nino celebic
screenshoot/instagram 

- Momak me je skoro napustio i na to se navkavam. U stanu sam u kojem smo zajedno počeli da živimo nedavno - kazala je Teodora za "Hype Specijal".

Podsetimo, Nino se odselio u Brazil zbog svoje profesionalne košarkaške karijere, a kako je Teodora jednom prilikom izjavila njihov prvi susret biće sledeće godine u maju.

teodora dzehverovic i nino celebic
printscreen/instagram 

Na ovoliku razdvojenost u vezi zasigurno nisu navikli, a to govori i situaciju od letos kada je Nino samo zbog nje otkazao sve obaveze i došao na crnogorsko primorje gde je ona nastupala.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1