Teodora Džehverović ovo leto provodi radno, ponajviše na crnogorskom primorju odakle svakodnevno kači fotografije i snimke.

Publika se i te kako uželela njenih nastupa, a i ona publike, iako se nedavno našla na meti kritika zbog tverkovanja sa detetom, i dalje se za njene svirke traži karta više.

Pored poslovnih uspeha, pevačici ide sjajno i na ljubavnom planu, a već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa Ninom Čelebićem.

Golupčići se ne razdvajaju ni tokom poslovnih dešavanja, a on je sada samo zbog nje došao na crnogorsko primorje.

- Nino je otkazao sve obaveze koje je imao u Beogradu i otišao kod Teodore u Crnu Goru. Ona je već neko vreme na primorju, nastupa punom parom. Tražena je i trudi se da maksimalno iskoristi ovo vreme da zaradi, jer zbog korone mesecima nije imala nastupe, samim tim ni prihode. A i uželela se publike i scene, jedva je dočekala da klubovi počnu sa radom - otkriva izvor za Blic.

teodora dzehverovic i nino celebic
ATA Images/Antonio Ahel 

- U jednom trenutku je pozvala Nina da joj se pridruži pa da uživaju zajedno, što je on odmah prihvatio. Sve što je imao dogovoreno stavio je u drugi plan i otišao da dragoj pruži podršku. Zaputio se u Crnu Goru, pa pauze između Teodorinih nastupa provode na plažama, mahom privatnim, okruženi luksuzom. Ne eksponiraju se previše i trude se da ne privlače pažnju, već da iskoriste svaki trenutak i uživaju u ljubavi. Mada, teško im polazi za rukom da prođu neprimećeni, ali oboje smatraju da bi im publicitet narušio odnos, da treba da zadrže svoju privatnost i ne dozvole da im tračevi utiču na ljubav, dodaje izvor.

Teodora i Nino trenutno uživaju sa prijateljima, a za budućnost imaju velike planove.

- U jednom trenutku su im se pridružili i prijatelji, pa su se svi zajedno provodili, a Nino je sa njima otišao i na Teodorin nastup. Njih dvoje se zaista vole, deluje da im je veza ozbiljna i da imaju velike planove. Ne žuri im se, a Teodora je oduševjena i što njena mama Goca Nina obožava - zaključio je izvor.

teodora i nino imaju velike planove za buducnost
pritnscreen/instagram 

Pevačica na utakmicama Nina bodri sa tribina

Pevačica ne propušta priliku da Čelebiću pruži podršku, pa se neretko može videti kako ga na košarkaškim utakmicama bodri sa tribina. Naš paparaco nedavno je Teodoru uslikao kako navija tokom jedne utakmice, a iako se ona trudila da ne privlači mnogo pažnje, to joj nije pošlo za rukom. Posmatrala je dragog i bodrila ga, dok su je prisutni radoznalo posmatrali, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Teodora Džehverović i Nino Čelebić već neko vreme uživaju u skladnoj vezi.