Od momenta kada se Teodora Džehverović pojavila na javnoj sceni, bilo je jasno da smo dobili novu zvezdu.

Krasi je i glas i stas, a svaka pesma koju je otpevala postala je ogroman hit.

Nakon ogromne pauze zbog pandemije konačno se vratila nastupima, a sada je za Mondo progovorila o problemima sa kojima se suočava, ali i kako sebe bodri kad ostane bez snage.

"Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Znaš postoji izreka nije mama p**** rodila, nadam se da mi neće zameriti na izrazu. Kad mi krene umor, ja to sebi kažem i dignem se", rekla je Teodora.

teodora dzehverovic vratila se nastupima
printscreen/youtube 

"Godinu dana nismo radili, bilo bi ružno da se sada žalim. Kada uđeš u štos znaš šta te čeka, međutim godinu dana smo odmarali, ali ovo je bio šok kada smo krenuli s nastupima. Nadam se samo da ću izdržati, glas mi je osetljiv, problem je ako glas ne spava ne postoji. Samo to da izdržim".

Kako to obično i biva, sa porastom popularnosti raste i broj hejtera, a Teodora otkriva kao se ona nosi s njima.

"Na mojim nastupima je uglavnom mlađa publika, oni su iskreniju. Stariji vode računa, izađu kao čisto radi reda... Meni kažu: 'Jao, šta ti kao pevaš tu deci od 15 godina!', ja kažem: 'Šta je problem, kad ste vi izlazili, niste sa 30, 35 godina'... na mladima svet ostaje sa 15 godina se izlazi. Lepo je biti idol mladima", poručila je Teodora i dodala da joj nije svejedno kada pročita negativne komentare.

teodora dzehverovic progovorila je o negativnim komentarima koje dobija
screenshoot/ instagram 

"Ne pravim od sebe žrtvu, ja sam sigurna da svaki pevač prolazi kroz to. Ali neverovatno je da često nailazim na negativne grupe i komentare, ne znam zašto posle toliko godina kada sam dokazala da sam normalna osoba, da nema skandala i da sam svoju karijeru gradila nastupima. Dela govore umesto mene. Nije svejedno da te neko omalovažava, pljuve i komentariše u negativnom smislu", istakla je Teodora Džehverović, a još njenih izdanja pogledajte u  galeriji ispod:

Instagram screenshot Mlada pevačica našla se na meti prozivki zbog akni na licu.