Slavne lepotice nalaze se u postavi supermodela koji su vladali 90-ih godina. Godinama su osvajale svetske piste, a sada obožavateljima putem društvenim mreža pokazuju kako im godine ne mogu ništa.

Zvezda spota Krisa Ajzaka “Wicked Game” i poznati supermodel iz devedesetih mami poglede i u 52. godini.

Danska manekenka Helena Kristensen (52) pozirala je u crnom vešu, koji reklamira, a malo toga ostavila je mašti.

Helenina karijera počela je 1986. kad je ponela titulu Miss Universe Danske. Bila je u postavi supermodela devedesetih kao što su Naomi Kembel, Sindi Kraford, Klaudija Šifer, Linda Evanđelista...

helena kristensen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njene koleginice Naomi i Sindi ranije su takođe objavljivale golišave fotke na kojima su pokazale da im godine ništa ne mogu.

Naomi (51) je nedavno pozirala za potrebe kampanje brenda Burberry, a tom prilikom pokazala je savršeno telo i u šestoj deceniji života.

Manekenka često deli golišave fotke na račun kojih joj obožavatelji upućuju niz komplimenata.

"Crna pantera", "Najzgodnija", "Ona je žena sa najlepšim telom", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njenih objava.

Sindi Kraford (55), koja zajedno s ovim lepoticama spada među jedne od najuspešnijih manekenki svih vremena, na društvenim mrežama često deli svoje fotografije. 

Među njima znale su se naći i one u bikiniju na kojima ponosno pokazuje svoje vitko telo. Fanovi su je tada pohvalili i istakli kako ne moraju sve manekenke pasti u zaborav čim napune određeni broj godina.

sindi kraford
Instagram 

Kako bi održala figuru, Sindi naporno vježba, a ponekad svoje rutine podeli i sa pratiocima.

sindi kraford
Shutterstock 

Klaudija Šifer (51) se pre dve godine skinula za Vogue, a provokativne fotke oduševile su milione obožavatelja. Lepa Nemica je dokazala da je poput vina i da joj godine ne mogu ništa.

Za Kristi Tarlington (52) mnogi su govorili da je najlepša manekenka u čuvenoj petorki koju su činile još Sindi Kraford, Naomi Kembel, Linda Evanđelista i Klaudija Šifer, a ne možemo a da se ne složimo da i u 52. izgleda sjajno.