Jednom model - zauvek model. Ovu staru izreku definitivno je potvrdila jedna od najpopularnijih i najuspešnijih manekenki svih vremena, Helena Kristensen koja, iako ima 52 godine ne staje sa radom, a svakom novom kampanjom baci u trans hordu svojih obožavatelja. 

Nedavno je na Instagramu objavila nove fotografije na kojima pozira u svilenom donjem vešu, a svojim izgledom može da postidi i duplo mlađe koleginice.

Pozirala je naslonjena na klavir u svilenoj kombinaciji, a brojni pratioci komentarisali su kako izgleda neverovatno.

Inače, Helenina manekenska karijera započela je davne 1986. godine nakon što je pobedila na izboru za Miss Universe Danse. Ubrzo je stekla titulu supermodela i zajedno s čuvenom šestorkom, Lindom Evanđelistom, Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Naomi Kembel, Ele Mekfirson i Klaudijom Šifer ispisala istoriju u svetu mode.

Helena se i sama oprobala u dizajniranju odeće, bavi se fotografijom, a bila je i jedna od osnivača časopisa "Nylon" koji je izlazio od 1999. do 2017. godine.

Pre nekoliko godina progovorila je o svojoj neverovatnoj liniji i načinu na koji održava top formu, pa otkrila da to uspeva plivanjem u rekama, jezerima i okeanima, ali uživa i u fitnesu.

Kako Helena danas izgleda i zašto je potvrđuje da je i dan-danas jedna od najlepših manekenki svih vremena pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Evo kako Helena Kristensen danas izgleda.