Helena Kristensen bila je i ostala jedna od najlepših supermodela svih vremena.

Nema ko svojevremeno nije padao na njene čari, a gotovo da ne postoji veliko ime sa kojim nije sarađivala. Danas sa 52 godine manekenka i dalje radi punom parom, a izgledom bi mogla postideti i duplo mlađe.

U poslednje vreme više puta je oduševila svoje pratioce golišavim fotografijama, a da manekenka zaista izgleda tako dobro potvrđuju i paparaco fotografije na kojima nema Fotošopa.

helena kristensen bez fotosopa
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Helena koja je protivnih plastičnih intervencija i više puta istakla da želi da stari prirodno, sa druge strane veoma vodi računa o nezi kože, redovno trenira i zdravo se hrani celog života, te je logično što rezultati nisu izostali.

Nedavno ju je angažovao luksuzni britanski brend za donji veš Coco de Mer London, a za potrebe njihove kampanje Helena je pozirala u minijaturnom čipkastom kompletu.

Na svom profilu podelila je fotografije sa snimanja, a pratioci su dobro morali da protljaju oči zbog onoga što su videli.

Zategnut struk, obla zadnjica, duge noge bez trunke celulita... dovoljan je jedan pogled na njeno telo da potpuno ostanete bez daha!

Naravno, fotke su izazvale gomilu komentara:

"Predivna žena, a bez plastičnih operacija", "Tvoja lepota je čista umetnost", "Zadivljujuće", "Kada bi svi ovako starili", "Koliko si predivna žena", "Izgleda neverovatno", "Živa vatra", "Istinska, prirodna lepotica", samo su neki od hiljade i hiljade komplimenata koje je dobila.

S druge strane bilo je i puno kritika - publika joj zamera da preteruje sa golišavim fotografijama i da joj to ne treba u svetlu njene blistave karijere. "Zašto si počela da se skidaš pod stare dane?", "Supermodel? Pre će biti superstriptizeta", "Izgledaš savršeno, ali čemu stalno potenciranje golotinje?", samo su neki od komentara u tom maniru.

Inače, Helenina manekenska karijera započela je davne 1986. godine nakon što je pobedila na izboru za Miss Universe Danske. Ubrzo je stekla titulu supermodela i zajedno s čuvenom šestorkom, Lindom Evanđelistom, Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Naomi Kembel, Ele Mekfirson i Klaudijom Šifer ispisala istoriju u svetu mode, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Evo kako Helena Kristensen danas izgleda.