Svetska zvezda pevačica Rijana odnedavno je svoju vilu u Los Anđelesu oglasila na izadavanje jer većinu vremena provodi kod dečka Asapa Rokija.

Lepotica sa Barvadosa za ovu vilu je nedavno iskeširala 13,8 miliona dolara, a sada za njeno iznamljivanje traži 80.000 dolara mesečno.

Ogromno imanje uvučeno je u strme padine iznad Beverli Hilsa koje gleda na Coldwater kanjon i nalazi se na ekskluzivnoj slepoj ulici sa sadašnjim i bivšim stanovnicima, uključujući Maraju Keri, Madonu i Rijanin saradnik Pol Mekartni.

uća ima više od 700 kvadratnih metara životnog prostora sa pet spavaćih soba i sedam kupatila.

rijanina izdaje vilu
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Zavidan glavni apartman sa masivnim garderoberom i luksuznim kupatilom koje se direktno otvara na veliku privatnu terasu.

Takođe se na gornjem spratu nalazi kućna teretana sa punim zidom prozora koji gledaju na centralno dvorište kuće, koje sadrži bazen, hidromasažnu kadu, kamin i nekoliko otvorenih zabavnih prostora.

rijana
Shuterstock 

Veći deo donjeg sprata opremljen je podovima od tvrdog drveta od francuskog belog hrasta i uređen je u otvorenom rasporedu koji okružuje dvorište, kojem je moguće pristupiti iz većine dnevnih i trpezarijskih prostorija.

Dok je kuhinja ostala svetao i prozračan prostor, uključujući bele radne delove sa zlatnim detaljima i dva ostrva od belog mermera, kao i pristup još jednoj uskoj terasi.

Rijana poseduje još dve luksuzne kuće u Beverli Hilsu, a u njenom vlasništvu su i dva luksuzna stana. Pevačica je nedavno imala neprijatno iskustvo kada je na njeno imanje upao nepoznati muškarac

Provalnik nije na posedu napravio štetu, a uspeo je da pobegne pre nego je policija došla.

Više slika Rijanine velelepne vile koju izdaje pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

IMP Features / IMP Features / Profimedia Rijanina vila