Kako prenose strani mediji, nepoznati muškarac upao je u vilu pevačice Rijane.

Rijana je kuću u Holivudu, u vrednosti od 15 miliona dolara kupila još 2017., dok je odnedavno počela da je iznajmljuje jer većinu vremena provodi kod dečka Asapa Rokija (32) u Njujorku. Uljez je na posed ušao u ranim jutarnjim satima, a čuvari su odmah pozvali policiju.

Nepoznata osoba nije na posedu napravila štetu,  a uspela je da pobegne pre nego je policija došla, prenosi TMZ.

Rijana poseduje još dve luksuzne kuće u Beverli Hilsu, a u njenom vlasništvu su i dva luksuzna stana.

Inače vila u koju je upao nepoznati muškarac, nalazi se na pola hektara zatvorenog, ograđenog živicom, zemljišta datira iz 1930-ih godina i ima nešto više od 7.600 kvadratnih metara.

rijana, paparaco
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačica i reper u najviše vremena provode na Menhetnu, u hotelu "Greenwich", a kako prenose američki mediji, Riri će se uskoro uputiti ka Los Anđelesu gde će snimati i novi spot za još neobjavljenu pjesmu.

Rijana već godinama nije izdala novi album, a fanovi su vrlo nestrpljivi u iščekivanju.

Inače, 2013. Rijana je imala sličan problem kada se uplašila svoju bezbednost nakon što je na njenom krovu uhvaćen nepoznati čovek, za koga je kasnije utvrđeno da je u pitanju osoba sa kriminalnom prošlošću i psihotičnom dijagnozom.

Rijana je odmah nakon incidenta angažovala advokate kako bi sud odredio zabranu prilaska izvesnom Robertu Melansonu, koji se popeo na krov pevačicine kuće 17. juna 2013. godine, nakon čega je odveden u psihijatrijsku ustanovu, odakle je pušten dva dana kasnije.

Kako izgleda vila u koju je upao nepoznati muškarac pogledajte u nastavku:

IMP Features / IMP Features / Profimedia Rijanina vila