Slavni glumac Tom Elis stekao je veliku slavu i osvojio žene ulogom u popularnoj seriji "Lucifer".

Glumac je rođen u Kardifu 17. novembra 1978. godine, sin je sveštenika i profesorke muzičkog, a odrastao je uz tri seste. Školovao se Škotskoj i posle srednjoškolskih dana provedenih na časovima muzičkog, odlučio se za karijeru glumca.

Prvi angažman je dobio sa 22 godine u seriji "Kiss Me, Kate" 2001. godine i od tada je čest gost u domovima širom sveta zahvaljujući britanskim i američkim serijama kao što su "Doctor Who", "Family Guy", "Miranda", "Lucifer", "EastEnders".

Iako je veliki zavodnik na malim ekranima, on je zapravo iza kamere jednostovan koji vodi miran život sa suprugom i tri ćerke. Ali, pre nego što je pronašao mir u bračnim vodama bio je poput lika iz serije.

tom elis
Shutterstock 

Sreću našao kraj Megan Openhejmer

Tom danas uživa sa Megan Openhejmer, glumicom i scenaristkinjom. Počeli su da se zabavljaju 2015. godine, a veridba se dogodila u martu 2017. godine.

Pre nego što se drugi put venčao glumac je bio u braku sa Tamzin Outvajt sa kojom je dobio dve ćerke - Marni i Folrens. Zajednički život i brak su trajali osam godina, nakon upoznavanja 2006. godine.

Prvi brak glumca koji je bio pod velom tajne jer nije želeo da priča za medije ništa o privatnom životu, imao je dosta problema.

Prva velika prepreka se dogodila 2014. godine kad je njegova prva supruga Tamzin saznala u aprilu 2014. godine da je vara sa australijskom glumicom Emil de Ravin. Tom i Emil zajedno su snimali film u Americi dok je njegova supruga bila se decom u Velikoj Britaniji.

tom elis, megan openhjmer
Shutterstock 

Tamzin je tada izjavila za medije da se nikad ne bi razvela da ju je muž jednom prevario, aludirajući da je bio neveran nekoliko puta. Neizbežan razvod je usledio, a nekadašnji bračni partneri su zakopali ratne sekire zbog dece.

Drugi brak sa Megan za razliku od braka sa Tamzin je bio poprilično javan jer su bračni drugovi rednovno objavljivali fotografije sa venčanja.

Posle trubulentnog prvog braka i nekoliko prevara Tom je naučio lekciju i smirio se pored Megan.

Glumac redovno vežba i često je zbog izgleda na naslovnicama magazina koji se bave fitnesom, ali kako kaže, ne razume zašto se žene toliko "lepe za njega".

tom elis
Youtube 

Tom je i na društvenim mrežama veoma aktivan.

Na Instagramu dali fotografije sa setova, ali i iz privatnog života a prati ga preko osam miliona ljudi.