Početak maja doneo nam je i dugo očekivane tople dane, pa ćemo veći deo slobodnog vremena provoditi van kuće, ali istinski ljubitelji serija sigurno će izdvojiti trenutke za opuštanje uz neki od atraktivnih naslova na streaming platformama.

Tim pre što su nam omiljeni servisi ovog meseca pripremili nekoliko odličnih poslastica, do čijih premijera mnogi bukvalno odbrojavaju dane. U nastavku smo izdvojili neke od naslova koji trenutno privlače najveću pažnju, za koje smo sigurni da ćete pogledati u jednom dahu.

WHO KILLED SARA

Nakon što smo opsesivno gledali La Casa de Pampel, pojavio se još jedan španski naslov koji polako osvaja svet. U drugoj sezoni Netflixove serije Who Killed Sara glavni junak Alex sprema se da osveti smrt svoje sestre pošto je pronašao osobu koja je odgovorna za to. Međutim, Sara nije živela onako kako on mislio, pa će morati da se suoči i s gorkom istinom o svojoj porodici.

HALSTON

Ovo je serija Ryana Murphyja u kojoj glavnog junaka – modnog dizajnera koji se probija na svetsku modnu scenu tokom 70-tih i 80-tih, tumači Ewan McGregor. Priča prati period izgradnje njegovog luksuznog brenda, vreme kad se upoznavao s modnim svetom i družio s ličnostima poput Lize Minelli. Obrt se događa kad njegovu kompaniju preuzmu korporativni biznismeni, pa svim snagama mora da se izbori da ostane relevantno ime u svetu mode.

LUCIFER

U poslednjim epizodama popularne serije Lucifer je na prekretnici nakon što se njegov otac, odnosno Bog, spušta na zemlju kako bi živeo običan, ljudski život. Drugi deo pete sezone crne komedije i drame zaokružiće priču o Luciferu Morningstaru, đavolu koji je nezadovoljan svojom pozicijom u paklu i na samom početku serije odlučuje da napusti svoje carstvo kako bi otišao u Los Anđeles i pokrenuo sopstveni noćni klub.

 IN TREATMENT 

Četvrta sezona sada već čuvene tridesetominutne drame ponovo je smeštena unutar zamršenih granica pojedinačne psihoterapije. Serija prati prati dr Paula Westona (Gabriel Byrne), koji se bori s posledicama nedavnog razvoda i s preseljenjem u Bruklin u kome nastavlja da se bavi svojim poslom. Usred novih emotivnih i fizičkih izazova (uključujući drhtanje ruku za koje misli da bi mogao biti simptom Parkinsonove bolesti, koja mu je ubila oca), Paul će lečiti tri nova pacijenta, a u Njujorku će upoznati novu terapeutkinju.