Jelena Karleuša doživela je pravu dramu kada je zbog ogromne količine kiše ostala zaglavljena u svom automobilu.

Naime, pevačica je u vreme nevremena u Beogradu krenula kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.

Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve postavila na društvene mreže Instagram.

Karleuša potopljena i zaglavljena, spasavali je iz bujice Kurir televizija

"Ovo je najgori dan u mom životu", čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Jelena karleuša bila je zaglavljena u bujici.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, juče je u toku dana Jelena zvanično objavila da se nakon 14 godina braka ona i fudbaler Duško Tošić razvode. U svojoj objavi otkrila je i da je sva bračna imovina prepisana na ćerke, dok je starateljstvo pripalo njoj.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode se nakon 14 godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!