Nakon dugih 14 godina, Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili su tačku na svoj brak. Lepa pevačica otkrila je detalje razvoda na svom Instagramu i istakla da je sva imovina prepisana na njihove ćerke Atinu i Niku, dok je starateljstvo pripalo njoj.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice", započela je Karleuša.

"Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na šta sam navikla... pa navalite", bila je oštra pevačica.

Jelena Karleuša i duško Tošić razveli su se nakon 14 godina braka.
Instagram 

"Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decvom pripada meni. Bilo kakava napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Jelena.

Inače, imovina bračnog para procenjuje se na više miliona evra. Evo šta su, prema pisanju domaćih medija Jelena i Duško stekli u braku. Duško Tošić prvo je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Jelena Karleuša i Duško Tošić su svu imovinu ostavili deci.
pritnscreen/instagram 

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada, piše "Kurir".

Duško tošić dobro je zarađivao kao fudbaler.
printscreen/instagram 

Oni poseduju nekoliko nekretnina i automobila. Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, (fotografije u galeriji u nastavku), dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

printscreen/instagram Vila Jelene Karleuše

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode se nakon 14 godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!