Jelena Karleuša se još uvek nije zvanično preslila u vilu jer je vredno radila na urđenju enterijera novog porodičnog doma, gde će uživati sa ćerkama Atinom i Nikom i suprugom Duškom.

Ona je sada nasvom Instagram profilu objavila nekoliko snimaka, te pokazala kako je uredila unutrašnjost velelepne vile. Jelena je ,sudeći prema snimku, novu vilu uredila u modernističkom stilu.

Pevačica je usnimila deo dnevne sobe i trpezarije, a od luksuznih detalja kojima je ukrašen dom - bukvalno "zastaje dah". Prostorijama vladaju bež i svetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim detaljima i perjem.

Bogate, krem draperije, lampa s ružićastim perjem, i trpezarija i dnevna soba u belim i zlatnim tonovima.

Karleuša pokazala vilu od 2.500.000 € Instagram/karleusastar

Na mermernom stolu u trpezariji stoji Versace vaza, dok na zlatnim policama stoje zlatni ukrasi, a već pri pogledu na dnevnu sobu vidimo i neobičnu lampu, ali i šimpanzu koja sedi i gleda na ugaonu garnituru.

Dok je ispod plazme tv-a smešten kamin, na mermernom stolu u dnevnom boravku kao ukras, koji se može videti u većini kuća modnih blogerki, jesu Chanel i Louis Vuitton knjige.

Na mermernom stolu u dnevnom boravku kao ukras stoje Chanel i Louis Vuitton knjige.
Instagram 

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se Jelena i Duško definitivno ne razvode, a uređenje ove vile koju je navodno dobila do supruga na poklon to i dokazuje.

Kako izgleda vila Jelene Karleuše i Duška Tošića vredna 2.500.000 evra pogledajte u galeriji:

Instagram Vila Jelena Karleuše vredi 2.500.000 evra.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!