Odnos pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića već neko vreme je glavna tema u Srbiji.

Nakon incidenta za pravoslavni Božić kada je navodno izbila svađa za porodičnim ručkom, nakon čega je Duško pljunuo i ošamario Jelenu, čemu su svedočili rodbina i prijatelji, sve su glasnija šuškanja da je par pred razvodom.

Jelena Karleuša i duško Tošić navodno su se sukobili za porodičnim ručkom.
Instagram 

Duško se povodom svega oglasio samo jednom sa tvrdnjom da nije bilo nasilja, a Jelena je često postavljala osnažujuće statuse i delila fotografije i snimke sa nastupa, najpre novogodišnjeg, koji je oduševio sve one koji su Novu godinu proslavili ispred Skupštine Srbije, tako i iz Dubaija gde je nastupala u jednom prestižnom klubu koji je ugostio samo najveće zvezde šoubiznisa.

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći promenila 3 kostima Kurir televizija

Međutim, Jelena i Duško navodno su doneli odluku koja će mnoge iznenaditi.

Kako izvor blizak paru tvrdi, oni ne planiraju da se razvedu.

'Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju", rekao je izvor.

Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno ne planiraju razvod.
Instagram 

Objasnio je i da Karleuša i Tošić imaju zajednički cilj.

"Oboje stavljaju na prvo mesto svoje ćerke, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih natpisa o njima", istakao je izvor za "Skandal".

Inače, ranije se pisalo da se fudbaler privremeno iselio iz porodične kuće zbog izrečene zabrane prilaska pevačici, ali su na kraju odlučili da ipak sklope primirje i posvete se odgajanju i vaspitanju ćerki.

Jelena Karleuša i Duško Tošić posvetiće se odgajanju ćerki.
pritnscreen/instagram 

Domaći mediji pisali su i da se Tošić sklonio u Tursku gde je spojio lepo i korisno, odnosno, iako je u Istanbul otišao poslom jer radi na karijeri fudbalskog menadžera, nije propustio da se malo i opusti i dobro provede.

Duško Tošić navodno je u Turskoj gde je spojio lepo i korisno.
printscreen/instagram 

Podsetimo, Jelena i Duško su u braku od 2008. a često se pisalo da imaju problema u braku. Ipak, čini se da stvari polako dolaze na svoje mesto čemu svedoči i objava koju je pevačica podelila na svom Instagramu.

Naime, ona je za Dan zaljubljenih dobila fantastično iznenađenje. 

Cela prostorija bila je ispunjena sa 3.333 ruže, a prizor je potpuno oduševio njene obožavatelje koji su joj brže-bolje poručili da ništa manje nije ni zaslužila, a kako je sve izgledalo pogledajte u vidu u nastavku.

Karleuša slavi dan ljubavi: Jelenina kuća zatrpana cvećem, svi se pitaju jedno! Instagram

Mnogi su se pitali i da li je ovo iznenađenje od Duška, ali se pevačica po ovom pitanju nije izjašnjavala. Da li će i ovo prebroditi i postati još jači, ostaje da vidimo, a kako su izgledali u vreme najveće ljubavi, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.